Luzerski vikend kadeta RK HD

kadeti RK HDRK HRV. DRAGOVOLJAC-RK VARTEKS DI CAPRIO  26:24 (13:8)
RK MEĐIMURJE - RK HRV. DRAGOVOLJAC 27:20 (12:13)
Kadeti Hrvatskog dragovoljca u Čakovcu su prošli vikend odigrali 8. kolo 1. HKRL. Protivnici su im bili ekipa Varteksa iz Varaždina i domaćin, ekipa Međimurja. U Čakovec smo krenuli u 01:00 h u svetu nedilju. Došli smo oko 08:00 h, prošetali po mistu, pa onda u 11:00 i 12:00 odigrali dvije utakmice za redom. Lipo za doživit ovo, a? ...

RUKOMET (MK)

Čakovec, 04.03.2012.
8. kolo 1.HKRL, Dvorana Građevinske škole GOC

RK HRV. DRAGOVOLJAC-RK VARTEKS DI CAPRIO  26:24 (13:8)

Piše: Boško Nazor / rkhd.hr
Izvor:
rkhd.hr

Uvijek se teško uputit u utakmicu iza puta, ali ovo je bilo OK. Malo po malo smo gradili rezultat i navikavali se na igru Varaždinaca koji su ovaj put došli u najjačem sastavu. Obrana je bila bolji dio momčadi, dok nas je u napadu držao Gale i golovi iz kontre.

Banović je na klupi jer je bija “ajme”... Otišli smo na plus 7 i pomislili da je gotovo, ali Varteks nije to tako shvatio i došli su na minus 2. Ali dalje nisu mogli. Dobro je, 2 boda su spakirana u mali džep.

kadeti RK HD


RK MEĐIMURJE - RK HRV. DRAGOVOLJAC 27:20 (12:13)

Ja ću pisat Pipo jer je kraće. U 1. utakmici Pipo je izgubija bod protiv Kaštela I to ih je mobiliziralo za utakmicu protiv nas. Nisu si mogli dopustit još jedan “kiks” jer bi im to dovelo u pitanje završnicu koju bi mi mogli “isprovocirati” da smo ih dobili. Prvo poluvrijeme gol za nas. Dobro izgleda, Gale popušta, ali Banović se diže. Čora dobar, obrana OK i tu smo do 20:19 za Pipo i onda adio…

Otra Pipo kontrama u sigurnu završnicu! Mi smo se tu prilično ispromašivali, ali to je “4 poluvrijeme” za redom I došlo je do umora. Tužni smo zbog nekih stvari o kojima neću pričati, tako je to u mojoj butigi,  ali nismo se pridali i odigrali smo muški. Čeka nas još treće gostovanje u nizu i to ono u Osijeku za dva tjedna pa smo gotovo s putovanjima u kadetskoj... Sad tek vidim da smo trenirali kako treba dokle smo mogli dogurat.

Povezani članci

Who's Online

We have 146 guests and no members online