Balić & Metličić - Hrvatski Dragovoljac 25:30

RK BALIĆ & METLIČIĆ - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  25:30 (12:18).
- Nastavak prvenstva priredio je ugodno iznenađenje u našu korist. Cijelu utakmicu u Splitu nas je krasila čvrsta, pokretna obrana te dobra realizacija i smirenost u napadu... Može se reći da je cijela utakmica bila pod našom kontrolom. Bravo ekipa, ovo je prava timska pobjeda... - stigla je "urbi et orbi" poruka još iz svlačionice od našeg opasnog i nezgodnog (po protivnika) krila Marka Perića.
Čestitamo Marku i ostalim našim Dragovoljcima, treneru i upravi, koji su tijekom pauze vratili iz pečalbe kući "izgubljene sinove" i na otvaranju "proljeća" odigrali vrlo dobru utakmicu u gostima kod mladih "Akademičara" te osvojili značajne bodove koji su nasušno potrebni za bijeg sa dna ljestvice, gdje ova ekipa po kvaliteti nema što raditi. Bravo, momci! Samo tako nastavite.. a ako stožer još malo olabavi, vidimo se uskoro i na tribinama Ribnjaka...

Nastavlja se rukometna sezona, Dragovoljci u gostima kod Akademičara

MB

Nastavlja se rukometno natjecanje i u 1. HRL – jug. U subotu, 20.12. Hrvatski Dragovoljac odlazi u goste splitskim "akademičarima" Balić & Metličić. Valjda će biti bolje nego najesen..

A jesen je bila loša za Dragovoljce i njihove vjerne navijače. Loša izdanja na domaćem parketu, izgubljeni "domaći" bodovi, prazne tribine,.. i Hrvatski Dragvoljac je na predzadjem, 11. mjestu na tablici i u neizvjesnoj borbi za opstanak u 1.HRL-jug.

Ajmo naši!

 

Povezani članci

Who's Online

We have 277 guests and no members online