Nisu maškare već dalmatinski derbi u Kaštelima

Prepuna dvorana na Sokolani u Kaštel Sućurcu očekuje se ove nedjelje jer u 18 sati na parket izlaze Ribola Kaštela i Hrvatski Dragovoljac. Riječ je o susretu 11. kola 1. HRL - jug kojeg derbi utakmicom zaključuju ove dvije momčadi. Iz Dugog Rata već se sprema dolazak brojnih navijača, očekuje se i dobar odaziv domaćih. Utakmica je od velikog bodovnog značaja jer može bitno odrediti smjer nastavka prvenstva za oba kluba. Naime, Dragovoljac je još živ u borbi za naslov premda je u posljednjih pet kola doživio dva poraza. Zaostaju tri boda za liderom, što je itekako dohvatljivo u dvanaest utakmica do kraja prvenstva.

Sokolana vrije, dolaze navijači iz Dugog Rata

RIBOLA KAŠTELA - HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Piše: D.Rapić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


S druge strane, Ribola je ispala iz igre za prvaka, no ne odustaje od stvaranja pobjedničkog mentaliteta i što boljeg plasmana na kraju sezone.

Riboli i Dragovoljcu bit će ovo drugi okršaj u sezoni, a prvi u prvenstvu. Prvi put sastali su se u polufinalu Županijskog kupa, tada je Ribola slavila sa 25:24.

Domaćinu sada otežanu okolnost pružaju upitni nastupi ozljedenih igrača. Na spisku su Krokar, Čorić, Bujaš, Javorčić i Milasa, no iz kluba se nadaju da će ponajbolji igrači konkurirati za utakmicu.


Povezani članci

Who's Online

We have 159 guests and no members online