Čizmić: Moramo poboljšati uvjete za mlade rukometaše, a čeka nas i rukometni Euro 2018. u Splitu

Joško Čizmić novi je predsjednik Rukometnog saveza Splitsko dalmatinske. Čizmić je bio jedini kandidat. Prikupio Je dvadeset potpisa klubova članica te je na Izbornoj skupštini jednoglasno izabran za novog čelnika dalmatinskog rukometa. O planovima za sljedeće četiri godine, koliko mu traje mandat, Čizmić je rekao: - Želimo poboljšati dijalog medu članicama saveza te suradnju s trenerskom i sudačkom organizacijom. Važno je i poboljšati financijsku situaciju jer se savez trenutno financira Isključivo od klubova putem određenih usluga. Split će biti domaćin jedne od skupina Europskog prvenstva za muškarce 2018. godine i za to se također moramo pripremiti, a inzistirati ćemo i na omasovljavanju i boljim uvjetima za mlađe dobne skupine. Čizmić nije zaboravio i na jedan jubilej. - Ove godine obilježavamo 65 godina djelovanja saveza. Toliko je praktički star i rukomet u Hrvatskoj. Velika je to brojka..

JOŠKO ČIZMIĆ NAKON ŠTO JE IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA RUKOMETNOG SAVEZA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE

Moramo poboljšati uvjete za mlade rukometaše, a čeka nas i rukometni Euro 2018. u Splitu

Izvor: Slobodna Dalmacija

Joško ČizmićJoško Čizmić je bio dugogodišnji čelnik RK Hrvatski dragovoljac, a danas je dopredsjednik dugoratskog muškog rukometnog kluba. Na funkciji prvog čovjeka saveza naslijedit će Ozrena Matijaševića, kojega je posljednju godinu mandata zbog zauzetosti mijenjao Željko Bujas. Upravo je Bujas imenovan Čizmićevim zamjenikom u narednom mandatu.

Osim Čizmića i Bujasa, u Upravni su odbor saveza izabrani još Petar Metličić, Dragan Ivanišević, Miro Barbarić, Goran Kosor, Branko Matas, Davor Ćićerić i Zvonko Borozan.

Povezani članci

Who's Online

We have 91 guests and no members online