Gale i Banović za dvije domaće pobjede

rk hdRK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SISCIA  31:20
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK BJELOVAR  24:19
Nakon duže vremena odigrali smo zaostalo kolo rukometne kadetske lige (odgoda zbog snijega). Domaćini smo u Kaštelima, protivnici su bili Siscia iz Siska I Bjelovar.Nakon šest gostovanja za redom (!) napokon domaća utakmica I prilika upisati neki bod. Prvu utakmicu napadački se istakao Gale koji je iz Praga skočio u dres Dragovoljca, dok je drugu utakmicu proradio "Stroj" (malo radi, pa se pokvari, pa opet proradi..) Banović potpomognut Glavaševim obranama ...

RUKOMET
1. Kadetska liga

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SISCIA  31-20 (13-7)

Piše: Boško Nazor Bole / rkhd.hr
Izvor: rkhd.hr

Bili smo kompletni. Siščani su odmah do nas na tablici kadetske lige I trebalo je bit neizvjesna utakmica. Međutim, gosti nisu došli u kompletnom sastavu što je nama dodatno olakšalo posao. Uz solidnu obranu, napadački se istakao Gale koji se tog jutra vratio s ekskurzije iz Praga I gle čuda stavio se na raspolaganje ekipi, svaka čast!

Priliku za igrat su dobili svi igrači sa klupe I može se reći da je izgledalo solidno.

RK HD

 

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK BJELOVAR  24-19 (13-7)

Očekivali smo težu utakmicu s obzirom das u naše utakmice uvijek neizvjesne. Tamo gdje je Gale stao nakon prve utakmice nastavio je Banović u drugoj. Galu je savladao umor I nije bio na razini igre iz prve utakmice, ali zato “stroj” Banović preuzima odgovornost. Obrana odlična  s tim da je za razliku od prve utakmice Glavaš bio odličan I to je rezultiralo prilično uvjerljivom pobijedom.

Tako smo u ovom kolu sakupili 4 boda I učvrstili se u sredini tablice kadetske lige, točnije oko 11. mjesta. Za vikend nas čekaju Zadar I Trilj.

Povezani članci

Who's Online

We have 524 guests and no members online