Druga liga

RK HDRK CRIKVENICA - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 31:25 (15:11). Hrvatski dragovoljac nije uspio. Porazom u Crikvenici od istoimene ekipe Dugoraćani su se oprostili od natjecanja u Prvoj ligi. Naruku im je išao čak i rezultat utakmice Senja i direktnog konkurenta Mladog Rudara koji je završio neodlučeno, 32:32, no što to vrijedi kad naši rukometaši nisu uspješno "odradili" svoj dio posla i odigrali na gostujućem parketu onako kako to mogu. Štoviše, vrlo su loše krenuli u utakmicu, pa se nakon par obrana mladog Bušića počeli vraćati u igru. U 25. minuti stigli su na gol zaostatka (11:10) za vrlo dobrim i borbenim domaćinima koje je "nosio" vratar svojim obranama. Na odmor se otišlo rezultatom 15:11...


RUKOMET (M)

Dragovoljci nisu uspjeli izboriti ostanak u 1.HRL

RK CRIKVENICA - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 31:25 (15:11)

Piše: Mladen Banović

U nastavku umjesto preokreta Crikveničani su kontrolirali igru i rezultat koji se na posljednji zvuk sirene zaustavio na konačnih 31:25. RK Hrvatski dragovoljac je ispao iz 1.HRL i iduće sezone će se natjecati u 2.HRL.

U Premijer ligu su se plasirali Kaštela Adriachem i Spačva, a u 2.HRL sigurno ispadaju daleko posljednji Prelog i Hrvatski Dragovoljac. U sutrašnjem susretu Županja - Zadar dalmatincima treba pobjeda od +5 da preskoče Županju i ostanu u ligi.

Uskoro opširnije s utakmice u Crikvenici ...

Povezani članci

Who's Online

We have 1795 guests and no members online