RKHD: Otvaranje rukometne sezone na Ribnjaku

Rukometnu sezonu smo u subotu otvorili na Ribnjaku, u terminu koji se inače povezuje s utakmicama mlađih uzrasta (12:00), uz pedesetak gledatelja. Protivnik iz Kaštela ovog ljeta pojačao se s nekoliko zvučnih imena lokalnog rukometa, uključujući našeg bivšeg igrača Dina Banovića, što je bio preduvjet jake borbe.
U susret su bolje ušli gosti, no nisu se uspjeli odvojiti na više od tri pogotka razlike. Poluvrijeme je završilo rezultatom 9:12, a obilježila ga je čvrsta obrana "crnih" i raspoložen vratar Kaštelana, odnosno loša realizacija domaćeg sastava (sedmerci 7/12).  U drugom dijelu razlika se nije mijenjala sve do 40. minute, kada su se gosti uspjeli više odvojiti i konačno doći do pobjede - 20:27. Najbolji pojedinac s naše strane bio je kapetan, Mislav Plazibat s 8 pogodaka.
Unatoč porazu, trener Marko Galiot Zele zadovoljan je pokazanom borbom i nema sumnje da ovakvom igrom, uz bolju realizaciju i povratak nekih odsutnih igrača, možemo doći do prvih bodova idući vikend u Crikvenici.

Piše: Berislav Jakelić / RK HRvatski Dragovoljac

yapisnik s utakmice RKHD
 

Povezani članci

Who's Online

We have 76 guests and no members online