Hrvatski dragovoljac - Đakovo 41:32

rkhd - đakovoRK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK ĐAKOVO 41:32. Dugoratski rukometaši napravili su prvi korak dvokoraka koji bi ih trebao ostaviti u 1. HRL. Na domaćem parketu splitskih Gripa sigurnom igrom bez oscilacija pobjedili su mladu ekipu Đakova. Bila je to run&gun utakmica čemu svjedoči velik broj golova te osrednja igra obrana. Dragovoljci su se već u prvim dijelu odljepili na lijepih 5-6 golova razlike, koju su održavali cijeli tijek utakmice. U nastavku je trener Plazibat dao prigodu mladim igračima s klupe. Kod dugoraćana istakao se Marin Stipičić, te prije svih vratar Jakov Previšić. U nastavku je "haubica" Plazibat namjestio nišanske sprave, Kamber razigravao suigrače, a Pivac se nazabijao iz kontri,.. 


ĐAKOVŠTINA APSOLVIRANA

Piše: Mladen Banović

Prvi korak dvokoraka je učinjen, za sedam dana valja pobjediiti i Crikvenicu u gostima, te se nadati da se ostali susreti direktnih konkurenata u opasnoj zoni neće nepovoljno poklopiti za Dugoraćane, koji su se sami doveli u ovakvu tešku situaciju.

rkhd - đakovo

Malo više koncentracije u završnici nekih utakmica u gostima, koji domaći kiks manje, malo više respekta kod sudačke organizacije, i mogli smo već večeras u Dugom Ratu uz par janjčića i demejane domaćeg vina proslaviti prvu prvoligašku sezonu.

rkhd - đakovo

Ovako, neizvjesnost će se idućih dana takoreći moći sjeći pošadom na kavama u popularnom kafiću, kod još popularnijih prijateljica kluba (obje su vesele bile na utakmici).

No da je lako, stara poslovica kaže, ne bi nas dopalo ...

rkhd - đakovo

Povezani članci

Who's Online

We have 450 guests and no members online