Rukomet (Ž): Pobjeda protiv Metkovčanki

RK OrkanRK  ORKAN – ŽRK METKOVIĆ  22:17 (13:8). Eto, i to se dogodilo: pobijedili na rutinu! Jer, kako nazvati više nego zasluženu pobjedu koja je izvojevana nakon relativno loše igre?! A počelo je tako dobro: u 15. minuti rukometašice Orkana su vodile 8:3 i igrale dosta dobro. A onda kao da smo zaboravile igrati i već u 18. minuti je bilo 8:7! Tu je bilo svega: koraka, krivo dodanih lopti, gledanje kako Metkovke idu u kontru a bez našeg ometanja, prevelika nervoza kako na terenu tako i na klupi...

RUKOMET (Ž)

Solin, GSD „Solin“, 19.11.2011.g., gledatelja 50-ak
2.HRL-jug (žene), 9.kolo

Pobjeda na rutinu

RK  ORKAN – ŽRK METKOVIĆ  22:17 (13: 8)

Izvor: rkorkan.com

RK Orkan

Ma svega, baš svega lošeg! Tada trener Grubiša uzima time-out, pri tome nam dobro opere uši i uz pomoć Mladene ( 3 obranjena sedmerca u 1. poluvremenu; bravo Mladena!) ipak odlazimo na odmor sa solidnom prednošću od 5 golova.

Drugo poluvrijeme nije bilo ništa bolje od prvoga.Jedina razlika je ta što nismo dale gošćama da nam daju golove u serijama. Odnosno, malo smo pojačale obranu koja je i inače bila dosta dobra (Rake kao i obično uglavnom pravovremena a „Zadranka“ Ivana praktički neprelazna), a napad nam se kao i veći dio susreta sveo uglavnom na individualne akcije.

Tako su svoje svjetle trenutke u serijama imale Mirje, Vinka i uvijek opasna Luce. Pri samom kraju kod rezultata 20:13 svoju priliku su dobile i ostale igračice. Tada je s naše strane svoju seriju imala samo Šćurla, a Metkovke su to iskoristile i smanjile na koliko toliko podnošljivih 5 razlike.

rk orkan

Sve u svemu, zahvaljujući pojedinačno kvalitetnoj igri, kako u obrani tako i u napadu, pobijedile smo samo zahvaljujući spoznaji da smo kvalitetnije. I to ponajviše pojedinačno. A za kolektivnu kvalitetu ćemo morati još malo čekati, odnosno mnogo više trenirati.

U vrlo korektnoj utakmici, bez nekih većih problema sudački par Srđan Sumić i Dino Žuvić (oba Split) je bio najbolji dio utakmice.

RK „ORKAN“
Delić (12+3), Šćurla 2, I.Banović 2, Čulić 3 (1), M.Ercegović 4 (1), V.Mimica 3, Čikotić, Balić 1, A.Mimica (2+0), M.Banović 1, L.Ercegović 6, Ribičić, Pecić, Pelivan

ŽRK „METKOVIĆ“
Bilan, Jelinić, Čužić 5 (1), Sršen 2, Kuran 7 (3), Križanović 2, Obšivač, Grmoja, Vekić, Nikolić, Jakić, Marušić 1

Nadzornik: Damir Vuković (Mutogras).

Povezani članci

Who's Online

We have 190 guests and no members online