Domagoj Klarić novi predsjednik RK HD

izborna skupština RK HDNa redovitoj izbornoj skupštini Rukometni klub Hrvatski dragovoljac izabrana je nova uprava i novi predsjednik. Kormilo kluba preuzeo je bivši igrač našeg kluba Domagoj Klarić, a u upravi su još: Joško Čizmić, Ivo Tomić, Jurica Ivanišević, Miro Skender, Ivica Grgat i Ranko Pandža. Predstavljen je i novi (stari) trener Ante Plazibat i njegov pomoćnik Mijo Klarić, te je službeno potvrđeno da pripreme za novu, prvoligašku, sezonu počinju u ponedjeljak, 26. srpnja.2010. u 20 sati na igralištu Streljana...

IZBORNA SKUPŠTINA RK HD

Domagoj Klarić novi predsjednik RK Hrvatski dragovoljac

Piše: Stjepko Čulić / rkhd.hr
Izvor: RK HD

U ponedjeljak, 19.07.2010. održana je izborna skupština Rukometnog kluba Hrvatski dragovoljac. U nazočnosti dvotrećinske većine predsjednik Joško Čizmić  (u okviru standardne procedure) podnio je izvješće o radu u protekle tri godine, a sa posebnim naglaskom na proteklu sezonu u kojoj su seniori osigurali ulazak u 1.ligu, te su u kupu poraženi od kasnijeg finalista i to tek nakon izvođenja sedmeraca, a u svim ostalim uzrastima izborene su državne završnice.

skupština RK HD

Kadeti su igrali 1.HKRL.  Mlađi kadeti su osmi u Hrvatskoj. Na završnicu su se plasirali kao najbolja ekipa 1.HMKRL-jug, a i pobjednici su županijske lige, te su se plasirali u prvu kadetsku dogodine. Dječaci su dvanesta ekipa Hrvatske i viceprvaci u županiji. Mlađi dječaci su također dvanesti u državi, ali najbolji u županiji. Minići su također nastupali u Karlovcu, gdje su postigli zapažene rezultate... a osvojeno je još i puno turnira...

Nakon toga usvojeno je financijsko izvješće, a nakon toga prišlo se i izboru novog predsjednika. Jednoglasno je izabran novi predsjednik Domagoj Klarić koji će, nadamo se, donijeti novu kvalitetu u naš klub. 

Joško Čizmić i Domagoj Klarić

Također su izabrani i članovi izvršnog odbora, a to su: Joško Čizmić, Ivo Tomić, Jurica Ivanišević, Miro Skender, Ivica Grgat, Ranko Pandža, te članovi nadzornog odbora: Petar Kačunko, Darko Utrobičić i Stjepko Čulić.

Joško Čizmić biti će desna ruka novog predsjednika, zadužen za sportski dio rada kluba.

Nakon skupštine predstavljen je i novi (stari) trener Ante Plazibat i njegov pomoćnik, Mijo Klarić, dosadašnji trener seniorske ekipe.

skupština RK HD

Povezani članci

Who's Online

We have 36 guests and no members online