CISEx Friday: Novo druženje dalmatinskih informatičara

Shift konferencija je tek završila a dalmatinskim informatičarima predstoji novo, zanimljivo druženje. Split će u petak, 10. lipnja biti domaćin 23. CISEx Fridaya, redovnog druženja članova Udruge hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera koja okuplja gotovo 200 članova i “generatora optimizma” na domaćim prostorima. Druženje u prostoru caffea Avalon (Ulica slobode 16a) s početkom u 17.30 sati započeti će kratkim predstavljanjem rada udruge CISEx, o čemu će govoriti Damir Popović, a o trenutnim i budućim projektima udruge govorit će Mateo Perak. Okupljeni će moći čuti koje je prijedloge CISEx uputio ministarstvima gospodarstva, poduzetništva i obrta, financija te znanosti, obrazovanja i sporta i kakav je njihov trenutni status. Treće predavanje održat će Mario Frančešćević iz SeekandHita, a u svom predavanju govorit će o posljednje tri i pol godine nakon akvizicije SocialBranda i objasniti kako je izgledao proces prije same prodaje. Tajana Barančić, predsjednica udruge CISEx, predstavit će trenutno otvorene natječaje za razvoj i istraživanje te objasniti tko su potencijalni prijavitelji te koji projekti mogu sudjelovati. Nakon službenog dijela slijedi neformalno druženje. Ulaz je besplatan, ali uz obaveznu prijavu putem sustava Entrio ...

Dođite na 23.CISEx Friday

Izvor: CISEx, Netokracija

CISEx Friday je redovno druženje hrvatskih softverskih izvoznika, članova i prijatelja udruge. Ulaz je besplatan, ali uz obaveznu prijavu putem Entrio sustava.

CISEx Friday

Službeni program:

    - Uvodni govor - Damir Popović, Upravni odbor udruge CISEx
    - CISEx novosti - Mateo Perak, Upravni odbor udruge CISEx
    - SocialBrando: Od ideje do akvizicije (i što poslije?) - Mario Frančešćević, SeekandHit
    - Natječaji za istraživačko - razvojne projekte - Tajana Barančić, predsjednica udruge CISEx

Registracija sudionika počinje u 17.15 sati.

Organizatori ističu kako je ovo odlična prilika za čuti Frančešćevićevu priču o ideji koja je sa 20 dolara uloženih u Facebook oglasnu kampanju dovela do razvoja SeekandHit platforme koja danas ima uvid u preko milijardu dolara oglasnih budžeta diljem svijeta.

Povezani članci

Who's Online

We have 257 guests and one member online

  • admin