U Bavarsku po goste

U Bavarsku po gosteU mjesecu najintenzivnije turističke promidžbe Hrvatska turistička zajednica sa suizlagačima od srijede do subote predstavlja našu ponudu na najvažnijem bavarskom turističkom sajmu FREE u Munchenu, na kojemu se predstavlja kamping i nautička ponuda uz ponudu klasičnih putovanja. Sa područja Bavarske je lanjske godine Hrvatsku posjetilo i odmaralo se više od pola milijuna gostiju kojima je Jadran najbliže toplo more i tradicionalno su naši najbrojniji gosti ...

NAJVEĆI TURISTIČKI SAJAM U MUNCHENU

U Bavarsku po goste

Piše: Ružica Mikačić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Munchen

Iznimno važnom turističkom tržištu za našu zemlju, na kojemu je u tijeku medijsko oglašavanje tour-operatora, čelnici hrvatskog turizma obratit će se i na konferenciji za novinare na kojoj će sudjelovati Veljko Ostojić, ministar turizma i Niko Bulić, v.d. direktor HTZ-a.

Munchen

Čelni ljudi hrvatskog turizma minhenski će sajam iskoristiti za susrete i poslovne razgovore sa najvažnijim njemačkim partnerima hrvatskog turizma, poput ADAC-a, ali i vodećim njemačkim gospodarstvenicima i organizatorima putovanja.

Munchen

Inače, lanjske godine je ukupno 1,6 milijuna Nijemaca stiglo u Hrvatsku na odmor, čime su zadržali vodeće mjesto među našim najbrojnijim gostima.

Munchen

Povezani članci

Who's Online

We have 197 guests and one member online

  • admin