Brzi i gladni (na marendi kod Ljube)

U Lijepoj našoj se od 22. do 25. travnja po prvi put održava Utrka svjetskog prvenstva u rallyju - WRC Croatia rally - najznačajnija utrka u povijesti hrvatskog automobilizma koja će se voziti na trasi dugačkoj više od 1.200 kilometara koja prolazi kroz Grad Zagreb, Zagrebačku, Karlovačku i Krapinsko-zagorsku županiju.
Šteta što se neka, ma barenko promotivna utrka, neće održati i južno od Svetog Roka, no to ne znači da inozemnih ljubitelja autmobilizma, doduše nekog puno manje ekstremnijeg od rally vožnji po pitomim zagorskim bregima, ali isto tako ljepog i uzbudljivog, na normalnim brzinama, primjerenim Jadranskoj "uspornici", i s zanimljivim suvozačem suprotnog spola, nema i kod nas. U Dalmaciji. Danas. Usred travnja. U debeloj predsezoni.
Na Rogaču smo ispod popularnog restorana i poviše iskopina Dućke šetnice danas naišli na ova dva ljepotana. "Brzi i gladni" na marendi kod Ljube! Dobro, kod Ante, nikako da se više naviknem... I što je najzanimljivije nisu došli zajedno. Crveni Ferrari je već bio na parkingu, kada se do njega, odmah poslije mene, parkirao i zeleni Porsche iz kojeg je izašla Miss Travnja s nogama do poda i povjetarcem u kosi u pratnji nekakvog hipstera. Ja sam svog "tangerine orange" Captura s "all blacks" preljevom nehajno parkirao ipak par mjesta dalje, da ne kvarim sliku... a i svjestan svojih legendarnih vještina parkiranja...
No dobro, tko ono kaže da nema turista na Dućama u predsezoni, i u ovo doba ljute velepošasti? Tko?

MB

Brzi i gladni (na marendi kod Ljube)

Povezani članci

Who's Online

We have 345 guests and no members online