Mornar - Hrvatski Dragovoljac 22:31

RK MORNAR Dramalj-Crikvenica - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  22:31 (10:16). U 2. kolu 1.HRL naši rukometaši su u subotu gostovali kod Mornara u Crikvenici. Prvih 20-ak minuta proteklo je u izjedačenoj igri, da bi se pred kraj prvog poluvremena Dugoraćani malo rezultatski odvojili. U nastavku su Dragovoljci nastavili ozbiljno ne dozboljavajući domaćinu povratak u utakmicu. Semafor se istekom 60. minute zaustavio na rezultatu 22:31.
Budući da je Marko Perić još ribari u sezoni na kriljanskom brodu, a ne u kontrama na parketu gradske dvorane u Crikvenici, izvješće s utakmice razumljivo kasni i pristići će kad naši "mornari" uplove u mirnu, kišom okupanu dugoratsku lučicu i upale laptope...
Za Hrvatskog Dragovoljca su u Crikvenici u subotu nastupili: Matej Glavaš, Hrvoje Jakelić (7), Toni Plazibat, Petar Topić, Stanko Marčić (3), Stipe Maleničić (1), Krešimir Varvodić, Marino Kovačić (2), Mislav Plazibat (8), Ferdo Mikulić (5), Berislav Jakelić (1), Karlo Varvodić (1), Josip Zebić.
Trener: Marko Galoit Zele.
Čestitke igračima i treneru na igri i prvoj pobjedi u novoj sezoni.

MB

A evo što kažu sami Dragovoljci na utakmicu u Crikvenici:"Ovog smo se vikenda, ponovno uz izostanak nekoliko igrača, zaputili na prvo gostovanje sezone u Crikvenicu. Prošle sezone iz oba susreta s "Mornarom" izašli smo kao pobjednici.
Ovu utakmicu otvorili smo odličnim napadom, ali obrana je malo zaostajala. Oko 20-e minute, poboljšanje u obrani omogućilo nam je nekoliko laganih golova za prelazak u veće vodstvo i poluvrijeme smo dočekali sa 6 pogodaka prednosti.
Drugo poluvrijeme počelo je nešto bolje za domaće, koji su malo otopili prednost "crnih". U konačnici djeluje kao da je time-out "Dragovoljaca" u 43. minuti presudio utakmicu. U periodu od njega do kraja rezultat je bio 9:3 u našu korist, a obilježili su ga probojan napad i čvrsta obrana, uz raspoloženog Stipu Maleničića na vratima, koji se čak upisao u strijelce.
Prema rasporedu, idući nam u goste dolaze Metkovčani."


- Berislav Jakelić, RKHD.hr

Povezani članci

Who's Online

We have 114 guests and no members online