Postani turistički vodič za biciklističke rute

Kriljanska flota

Želite li šest mjeseci ploviti Jadranom drvenim brodovima iz već legendarne Jeseničke turističke flote, s posadom i kuharom, voziti se biciklom i obilaziti najljepše otoke, kupati se u najčišćim uvalama i još za to dobivati plaću? Posao turističkog vodiča za biciklističke ture može dobiti svatko tko govori engleski i njemački jezik, tko zna voziti bicikl i tko je spreman svaki tjedan prihvatiti novu skupinu od dvadesetak biciklista i voditi ih po najzanimljivijim mjestima na Jadranu. Zvuči kao pravi posao iz snova - Kriljani Vam plaćaju za krstarenje Jadranom na turističkom jedrenjaku!..., piše Jutarnji List ...

Pravi posao iz snova: plaća za krstarenje Jadranom na brodu

Izvor: Jutarnji List

To je prije desetak godina učinio Ante Sičaja koji se na fakultetu javio na oglas. Posao kojim si je htio poboljšati džeparac dok studira povijest i njemački jezik danas je za njega mnogo više: nakon što je završio potrebne seminare koje je organizirala specijalizirana turistička agencija I.d Riva Tours iz Munchena, svako ljeto provodi na jednom od 27 brodova koji polaze iz četiri luke na Jadranu, iz Trogira, Zadra, Dubrovnika i Rijeke.

biciklistike ture

Tura traje tjedan dana, a posebna draž su krstarenja s aktivnim odmorom na kojima se voze bicikli i planinari.


Spojiti ugodno s korisnim

Tijekom krstarenja koje počinje u Rijeci obiđe se cijeli Kvarner do Zadra, trogirska ruta ide do Dubrovnika, iz Dubrovnika se ide u Crnu Goru, a iz Zadra do slapova Krke i zadarskog arhipelaga.

Ako želite spojiti ugodno s korisnim, ako ste mladi i komunikativni, javite se na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Povezani članci

Who's Online

We have 353 guests and no members online