Predstavljena brošura s 120 turističkih programa u srednjoj Dalmaciji

Turistička zajednica Splitsko- dalmatinske županije nije sebi dozvolila luksuz da živi na lovorikama izvrsne lanjske turističke sezone, nego su već na startu 2015. godine bacili novu "udicu" na koju bi se trebalo uloviti još više turista, piše Diana Barbarić na stranicama Slobodne Dalmacije. Riječ je o brošuri s programima destinacijskih menadžment kompanija Srednje Dalmacije, tj. specijalnim izdanjem edicije "Way to Croatia" pod nazivom "Otkrijte srednju Dalmaciju" u kojima su budućim turistima predstavlje predstavljeni brojni sadržaji koji ih ovdje čekaju i to ne samo u špici sezone, nego tijekom cijele godine. Besplatna brošura, za sada tiskana na engleskom jeziku, tiskana je u tisuću primjeraka, a predstavljena je u Muzeju Grada Splita od strane Joška Stelle, direktora županijske TZ, te Jurice Glavine, regionalnog predsjednika Udruge hrvatskih putničkih agencija. Njezina je glavna svrha, istaknuli su promotori, privući "furešte" da nam što više dolaze u posjet u predsezoni i posezoni, jer se nema smisla oslanjati samo na sunce i more, pogotovo stoga što u Dalmaciji ima dovoljno resursa ali i stručnih ljudi koji su osmislili kvalitetne sadržaje i to iz triju područja: eno-gastro klaster, te kulturni i aktivni klaster ...

WAY TO CROATIA

Predstavljena turistička brošura "Otkrijte srednju Dalmaciju"

Piše: Diana Barbarić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


joško stella- Projekt će zaživjeti već ove predsezone, a potpuni zamah će imati u posezoni, ali maksimalno radimo na marketingu kako bi postigli da zaživi što prije - kazao je Stella, te istaknuo kako je riječ o jedinstvenom projektu na nivou države, budući da ni jedna županija do sada nije napravila brošuru u kojoj bi se gostima takstativno nabrojilo čak 120 turističkih programa koje su osmislile agencije kako bi im boravak u Splitsko-dalmatinskoj županiji bio što zanimljiviji i sadržajniji, te kako bi se vratili doma s pozitivnim utiscima i, naravno, nastavili širiti pozitivnu turističku propagandu.

U planu je, kazao je Stella, da se brošura uskoro prevede i na druge jezike i distribuira po sajmovima i stranim agencijama, a moguće ju je "skinuti" i sa službene stranice TZ-a www. dalmatia.hr.

U brošuri su na ukupno 115 bogato ilustriranih stranica predstavljeni programi koje nudi 20 agencija, zajedno s njihovim kontakt- brojevima i mail adresama. Svakako, ovo će izdanje biti od koristi i brojnim hotelima, hostelima i privatnim iznajmljivačima koji na jednom mjestu mogu pronaći brojne informacije o tome kamo uputiti svoje goste kad im dođu.

Povezani članci

Who's Online

We have 304 guests and no members online