Kuće s bazenom dovode turiste više i duže

Kuća s bazenomOvogodišnji turistički rezultati pokazuju da se, makar sitnim koracima, u turizmu može naprijed. Za nešto veće korake nedostaje nam mnogo toga, prvenstveno hotelskog smještaja, no taj smještaj iz godine u godinu djelomično se kompenzira privatnim smještajem. Brojni su se odlučili okušati u toj ponudi, no često su bez smjernica, pa su se prijatelji s kaštelanskog portala za poneki savjet odlučili obratiti u agenciju Novasol, gdje su razgovarali s voditeljicom regionalnog ureda, Kaštelankom Anom Plepel. Pročitajte ...

TURIZAM

Kuće s bazenom dovode turiste više i duže

Piše: D.P. / Kastela.org
Izvor: Kastela.org


Novasol je jedna od vodećih turističkih agencija za privatni smještaj u Europi, s iskustvom dužim od 40 godina, a djeluju u 26 zemalja Europe. Za privatni smještaj u svim državama imaju jednake standarde pa stoga imaju i vlastitu klasifikaciju, a dio njihovog rada usmjeren je na savjetodavne djelatnosti te usluge marketinga putem kataloga i interneta.

ana plepel iz novasolaOnima koji žele investirati u objekte koji će se naći u ponudi privatnog smještaja u Novasolu savjetuju da, u skladu s mogućnostima,  prvenstveno grade kuće s bazenom, bliže moru, no može biti i kilometrima dalje, ali onda treba imati panoramski pogled, malo osame.

Kapacitet smještajnog prostora , kao i bazen, u cijeloj su priči od izuzetne važnosti. Jer današnji gosti najčešće dolaze u skupinama gdje je nekoliko obitelji, te im treba veći objekt kao i bazen koji im predstavlja svojevrsnu sigurnost.

U tim obiteljima uglavnom ima djece i dva puta dnevno otići na plažu za njih je često naporan proces. Ako im ponudite dječje sadržaje i bazen, djeca će se igrati, a odrasli se mogu opustiti i odmoriti u dvorištu kuće.

Kako su bazeni danas traženi od strane gostiju, iznajmljivačima Novasol pomaže i u realizaciji tog projekta. Inače, bazen je moguće izgraditi uz kredit, pri čemu im izrađuje kalkulaciju isplativosti koju prilažu uz zahtjev za kreditom, odnosno Novasol im je svojevrsni jamac. Rok otplate kredita je oko 5 godina, a otplata se vrši iz sredstava za najam i ne zadire u druga standardna primanja.

PROČITAJ VIŠE ...

Povezani članci

Who's Online

We have 182 guests and no members online