Crotour - Hrvatski sajam turizma

turistiCroTour 2009., zagrebački turistički sajam, ove je godine privukao 272 izlagača iz 25 zemalja, 111 izlagača više nego lani, izložbeni prostor povećan je za 1000 četvornih metara, a besplatan ulaz jamstvo je da bi ta priredba, nakon niza godina propadanja, mogla osvanuti u ljepšem i uspješnijem svjetlu. Sajam će se na Zagrebačkom velesajmu održavati od 1. do 5. travnja i prije svega je okrenut domaćoj publici. "Domaće tržište stavljeno je u prvi plan, jer je to tržište dovoljno veliko da neutralizira moguće minuse stranaca", rekao je Darko Grgurić, direktor CroToura ...

CROTOUR
 
Piše: Davor Verković / Vjesnik
Izvor: Vjesnik

 
Tijekom sajma nudit će se povoljniji turistički aranžmani, organizirat će se nagradne igre, dok će znatne popuste posjetiteljima nuditi domaći zrakoplovni prijevoznik Croatia Airlines (popust od 25 posto na pojedine letove) te Hrvatske željeznice (popust od 40 posto).

CroTour, zagrebački turistički sajam

Održat će se i niz stručnih skupova, a novost je burza sezonskih poslova, gdje će se omogućiti izravni dogovor o zapošljavanju između potencijalnih zaposlenika i predstavnika hotela i agencija.

Povezani članci

Who's Online

We have 266 guests and one member online

  • admin