TZ županije počela s edukacijama privatnih iznajmljivača

Radim u turizmuVeć prva od devet edukacija namijenjena privatnim iznajmljivačima turističkog smještaja u Splitsko- dalmatinskoj županiji, održana u subotu u splitskom hotelu Atrium privukla je veliki broj privatnih iznajmljivača. - Organizirat ćemo edukacije diljem naše županije, uključujući otoke naravno. Prezentirat ćemo, pa i dodatno naučiti privatne iznajmljivače o prijemu gostiju, unutrašnjem uređenju, prednosti interneta, destinacijskom menadžmentu, a sve s ciljem produženja turističke sezone i povećanja kvalitete turističkog proizvoda - kazao je Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije ...

TURIZAM

Turistička zajednica SD županije počela s edukacijama privatnih iznajmljivača

Piše: Živana Šušak Živković / DalmacijaNews
Izvor: DalmacijaNews

U Splitsko-dalmatinskoj županiji 75 posto kapaciteta pripada privatnom sektoru i želimo pomoći u pozitivnim promjenama u privatnih iznajmljivača. Želimo brendirati usluge privatnika, odnosno da budemo kao destinacija prepoznati i po takvoj vrsti usluge - kazao je Joško Stella.

Joško Stella

- Svake godine moramo biti konkuretniji i podizati uslugu na razinu više. Odavno više nije dovoljan onaj prepoznatljivi slogan zimmer frei da bi gosti došli. Turisti traže sve više sadržaja, a marketing je postao također jako značajan. U tom smislu cjelodnevni seminari ovakvog tipa su nam od velike koristi - zaključila je vlasnica apartmana Javorka Polić Kunjašić, jedna od sudionica edukacije.

Povezani članci

Who's Online

We have 236 guests and one member online

  • admin