GAST: Poznati u kuhinji

Sajam GASTAko još niste povirili do sajma GAST, svratite na Žnjan barem u subotu 08. ožujka, gdje će se s početkom u 11 sati održati veliko humanitarno natjecanje Sajam GASTPOZNATI U KUHINJI“ tijekom kojeg će poznate osobe iz javnog, kulturnog, sportskog i političkog života uživo demonstrirati svoje kulinarske vještine. Suorganizatori Rotary Klub Split PLUS i sajam GAST ovom jedinstvenom i nadasve veselom humanitarno – kulinarskom pustolovinom žele još jednom javnosti približiti rad zaklade „Kap za slap“ koja okuplja desetak udruga osoba sa invaliditetom te ukazati da je potreban minimum razumijevanja kako bi se stvorio pozitivan ambijent i partnerstvo organizacija civilnog društva, gospodarstvenika, medija i državnih institucija ...

Konferencija - najva događaja 

Izvori: Sajam GAST, Priroda i društvo, Zaklada "Kap za slap"
Foto: Božidar Perlain, Kap za Slap

Sajam GASTUz savjete vrhunskih kuhara Zlatka Marinovića i Zdravka Kalabrića predstaviti će nam se ukupno pet ekipa podijeljenih na estradnjake, političare, javne osobe, novinare i predstavnike modnog svijeta ..

Osobe sa invaliditetom su važan dio naše zajednice, svatko od njih ima niz kvaliteta koje, nažalost, često dovoljno ne prepoznajemo i ne podupiremo.

Stoga, pridružite se ovom skupu u subotu, 08. ožujka u 11 sati te provedite zabavno jutro uz kulinarske majstorije poznatih Hrvata!

Sajam GAST