Sajam zdravlja i ljepote

Ala lipe frizureProteklog vikenda u Splitu je održan 2. Međunarodni sajam ljepote i zdravlja koji je okupio stručnjake i renomirane tvrtke iz područja kozmetičke djelatnosti, zdrave prehrane, medicine, wellnesa te ostalih djelatnosti vezanih uz promidžbu zdravog života, uz prigodna natjecanja u više kategorija. Tako su i učenice naših obrtničkih škola pokazale svoje umijeće izrade galanterije, krojenja, pedikiranja,  šminkanja, friziranja uz ukrase iz prirode, morske mriže, školjke  i sl. Rezultati? Zaista za svaku pohvalu! ...

 
NASLJEDNICA U VIŽITI

Sajam zdravlja i ljepote

Tekst i foto: Zorana Vuković

Posjetitelji su u ovo recesijsko vrijeme za ulaznicu od samo 15 kuna, mogli uživati u masaži, šminkanju, pedikuri, manikuri, frizuri - i zašto ne iskoristiti to, zar ne?! A tek atraktivni nastup trbušnih plesačica..

modna revijaModnom pistom u Spaladium Areni prošetale su i poznate osobe iz kulturnog i javnog života. Među njima briljirali su voditelji Omiškog Festivala, Edita Lučić i Denis Šabić koji je i voditelj na radiju DIN-DON. Modne revija obilovala je kreacijama sa slobodnim,  laganim materijalima, naborima, preklopima, s maštovitim kopčama. Vrlo maštovito i oku lijepo - a i korisno uoči nadolazežić fešta, pogotovo Novogodišnje.
 
Inače, ovaj je Sajam prošle godine održan u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani, čiji je prostor bio primjereniji po izjavama mnogih sudionika. U Areni nije bilo intime i šušura kao lani u Lava, čemu je možda pogodovalo neobično sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine koje je mnoge izmamilo na otvoreno.