Predizborni skup HSP-a u Podstrani

Pred više stotina  mještana Podstrane na SC "Petričevo“ održan je predizborni skup HSP-a. Kandidati HSP-a predstavili su se mještanima, a od 17 predstavljenih članova, o programu stranke su govorili Gordana Božiković, kandidatkinja za načelnicu Općine i Zoran Jurišić kaniddat za donačelnika. Na skupu je predstavljen i kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije Ivan Župić. Nakon predizbornog skupa usljedila je zabava uz Mira Boema i Aritmija bend ...

LOKALNI IZBORI

Podstrana:  Predizborni skup HSP-a

Tekst i slika: Davor Grgat

Božiković i Jurišić su u svojem obraćanju skupu pored ostaloga rekli sljedeće: "Pokrenut  ćemo druge djelatnosti različitih profila, čime bi se zaposlili naši mještani. Tim gospodarskim programima večina naših nezaposlenih mještana našla bi svoje radno mjesto u mjestu u kojem žive. Umjesto da se opčinski proračun puni velikim nametima komunalnog doprinosa i komunalne naknade, punit će se iz poreza zaposlenih mještana Podstrane.  

Omogućit ćemo legalizaciju nelegalno izgrađenih obiteljskih kuća za jednu kunu po kubičnom metru prostora za sve kuće koje predaju zahtjev u zakonskom roku. Onima koji su u ovoj godini već platili komunalni doprinos, vretit će se  razlika novca...“, kazali su kandidati za načelnicu i donačelnika Općinskog vijeća Podstrane.

Povezani članci

Who's Online

We have 197 guests and no members online