Croatia Boat Show u Splitu

Na splitskoj Zapadnoj obali svečano je u srijedu otvoreno 18. izdanje Croatia Boat Showa koje će biti otvoreno do nedjelje. Croatia Boat Show je nautički sajam koji okuplja nautičke modele najznačajnijih svjetskih proizvođača. Svoje premijere na ovogodišnjem sajmu ima jedrilica Hanse 315, koja je zbog svojih karakteristika okrunjena titulom evropskog broda godine, dok među Jeanneauovim modelima izdvajamo luksuzni Jeanneau NC 1. Tvrtka Navis Marine posjetiteljima će prvi put prezentirati Azimut 50 Flybridge, Azimut Atlantis 43, Pirelli PZERO 1100 Cabin, Cantieri Mimi Libeccio 8.50 Sport, Commiti 25 Classic i Benetti Delfino 93. Od gumenjaka izdvajamo premijeru Scannera 950 s hard topom. Na sajmu će biti predstavljeni i brojni škverovi kao što su Lagoon, Benneteau i Fountaine Pajot. Doministar turizma Robert Pauletić pohvalio je organizatora Blagaića što je izdržao sve godine 'nevere' i konačno došao do 'mirnog mora'. Poželio je da nakon sedam kriznih godina dođe sedam bogatih.

Izvor: Lider

Uz već tradicionalnih pet dana sajma na kojem će zaljubljenici u plovila moći vidjeti brojne morske ljepotice, na ovogodišnjem Croatia Boat Showu bit će izloženi razni modeli automobila, među kojima je i onaj hrvatskog proizvođača električnih vozila DOK-ING.

Croatia Boat Show već osamnaest godina okuplja brodograditelje, vodeće proizvođače brodske opreme i nautičke odjeće, kao i agencije te predstavnike marina, zastupnike gumenjaka, jedrilica i motornih plovila.

Povezani članci

Who's Online

We have 427 guests and no members online