Sajam SASO

Ana Sasso u legendarnoj reklami za piće PipiNe, nije Ana nego - sajam SASO! Od 20. do 24. listopada pod šatorima na splitskom Žnjanu održat će se 15. međunarodni specijalizirani sajam SASO, vodeći gospodarski događaj u Hrvatskoj, koji ove godine okuplja 1.497 izlagača iz 15 zemalja i koji već desetljeće i pol organizira splitska tvrtka Sajam Split. Ovogodišnji SASO obuhvaća niz međunarodnih specijaliziranih sajmova: Sajam graditeljstva, Sajam drvne industrije, Sajam metalne industrije, Sajam alata, strojeva i opreme, Sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva, Sajam elektrotehnike, energetike i telekomunikacija, SAFIR - Sajam financija, investicija i razvoja te SEKO - Sajam ekologije ...


NIJE ANA NEGO SAJAM SASO

Piše: I. Dragičević / Vjesnik
Izvor: Vjesnik
 
Sajam SASO čine i tradicionalne gospodarske konferencije: Energetski summit, Dan arhitekata, Dan građevinara, Dan ekologije te nove konferencije: Dan zavarivanja, Gospodarski susreti B2B SASO Fair u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Split, te konferencija SAFIR u suradnji s Mrežom udruga osoba s invaliditetom Dalmacije.
 
Sajam SASO"Sajam SASO je svojim programom izložbe renomiranih izlagača te stručnim programom konferencija i prezentacija odavno prestao biti samo sajam, on se danas u poslovnim krugovima cijele regije uvažava kao gospodarski događaj najvišeg značaja.
 
Tome u prilog govori i činjenica da je već u ovom trenutku za gospodarske susrete B2B SASO, događaj koji organiziramo u suradnji s HGK ŽK Split, prijavljeno stotinjak tvrtki koje žele razviti i unaprijediti suradnju s tvrtkama koji izlažu na sajmu SASO.
 
Vjerujem da će ovakav vrhunski gospodarski događaj, kao i stručne konferencije koje organiziramo, imati pozitivan učinak na razvoj gospodarstva u čitavoj regiji, što je od vitalnog značaja posebno u ovim kriznim uvjetima poslovanja tvrtki", ističe Sanja Vuković Veić, direktorica tvrtke Sajam Split.
 
Međunarodnu reputaciju SASO-a potvrđuju i izravni izlagači iz 15 zemalja: Njemačke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Italije, Belgije, Mađarske, Češke, Poljske, Francuske, Nizozemske, Slovačke, Kanade i Hrvatske.
 
Gospodarskim konferencijama nazočit će vodeći ljudi struke iz svih navedenih područja koji će zajedno s malim i srednjim poduzetnicima razmotriti aktualne gospodarske teme ključne za uspjeh gospodarskog razvoja.
 
Tvrtku Sajam Split Igor Bagarić osnovao je 1995. godine, da bi godinu dana kasnije organizirao i prvi privatni sajam u Hrvatskoj. U organizaciji Sajma Split, koji je Bagarić prije nekoliko godina prodao svom poslovnom partneru, organizira se i sajam GAST.
 

Sajam GAST
 
Sajam GAST gospodarstvenici su prepoznali kao izvrsno mjesto pripreme za turističku sezonu. On već godinama sadrži niz specijaliziranih sajmova prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme, kave i namještaja, a bogat je i popratnim događanjima.
 
Za njegova trajanja organiziraju se natjecanja vrhunskih kuhara, barmena, razni stručni skupovi, a po broju pristiglih uzoraka tijekom GAST-a održava se i najveće ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića u Hrvatskoj.

Povezani članci

Who's Online

We have 200 guests and no members online