Za ‘Le Meridien Lav’ traže 40 milijuna eura

Hotel Lav u PodstraniMjesec dana nakon što je objavljen poziv, a ovih dana i okončan natječaj "Hypo Alpe-Adria-Bank“ (HAAB) za iskazivanje interesa za kupnju tvrtki “Grand Hotel Lav“ i "Grand Marina Lav“ u Podstrani, službeno još nema informacija o tome tko bi prvokategorniku na ulazu u Split bio novi vlasnik. No, neslužbeno doznajemo kako zainteresiranih kupaca ima, a spekulira se s cijenom od oko 40 milijuna eura. U pozivu se potencijalne kupce piše da su dvije tvrtke koje se prodaju vlasnice Le Meridien Lav Hotela, susjednog resorta i Marine, te da te nekretnine zauzimaju ukupno 4,4 hektara ...

PRODAJE SE LAV, IMA LI ZAINTERESIRANIH?

Piše: Ružica Mikačić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


Svojevrsni zavjet šutnje na tu temu vlada i u hotelu, ali i u "Jones Lang LaSalle Hotels & Hospitality Group“ iz Londona, tvrtki za trgovinu nekretninama, jednoj od vodećih u svijetu na tom području, kojoj je HAAB kao jedini vlasnik povjerila traženje kupca za svoj hotel i marinu.

hotel lavTa je tvrtka u javnim medijima objavila poziv potencijalnim kupcima „Le Meridien Lava“, dok na njihovim stranicama u Londonu uz oglas za prodaju "Lava“ stoji i kako se radi o „jedinstvenoj prilici za kupnju hotelskog resorta sa nevjerojatnim mogućnostima.“

U pozivu se potencijalne kupce piše da su dvije tvrtke koje se prodaju vlasnice Le Meridien Lav Hotela, susjednog resorta i Marine, te da te nekretnine zauzimaju ukupno 4,4 hektara.

Podsjetimo, ta banka je postala vlasnik „Grand Hotela Lav“ i Marine Lav u jesen prošle godine kada je zbog neplaćanja kreditnih obveza aktivirano založno pravo na hotel, pa su prijašnji vlasnici (Ivica Kurtović i Slavko Bošnjak) morali prepustiti vlasništvo banci.

PROČITAJTE VIŠE...

Povezani članci

Who's Online

We have 91 guests and one member online

  • admin