Kako se Podstrana nosi s korona krizom?

Kako naši "zapadni" susjedi žive u ovim korona vremenima, kako se pripremaju i što poduzimaju njihovi općinari, da bi se svakodnevni život mještana koliko toliko prilagodio "novoj normalnosti" i nastavio uz što manja ograničenja. Nastavljaju li se započeti projekti, koji su problemi, hoće li biti "relaksacije" strogi mjera Stožera, zašto su zatvorili šetnicu uz Žrnovnicu i put prema Gornjoj Podstrani...
Portal Dalmacija Danas donosi razgovor s Mladenom Bartulovićem, agilnim načelnikom Općine Podstrana u kojem možete saznati neke odgovore na gornja pitanja. Općina Podstrana do sada broji 5 evidentiranih slučajeva zaraze korona virusom, dok naša Općina Dugi Rat ima 11 zabilježenih slučajeva, a grad Omiš i Poljica jedan zabilježeni slučaj. A kako se snalaze i što planiraju u Podstrani pročitajte ovdje.
Hmm.. valjda će i naši općinari naći vremena popričati malo s novinarima i van krutih priopćenja Stožera izaći i s nekim aktualnim temama u širu javnosti. Rade, produži malo i put Dugog Rata, Omiša.

MB

Povezani članci

Who's Online

We have 108 guests and no members online