Zanimljivosti..

Saznajte svoj IQ

saznaj svoj IQHrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranja inteligencije u Splitu u subotu, 14. svibnja 2011. godine na FESB-u, Ruđera Boškovića bb, dvorana A102. Prijave će se primati od 9:30 do 13:00  sati na mjestu testiranja, a testiranja će se odvijati u grupama, svakih sat vremena. Za testiranje se moguće prijaviti i on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na www.mensa.hr ...


MENSA

Testiranje inteligencije u Splitu

Izvor: Mensa HR

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakovo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost.

Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu.

Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 150 kuna po osobi, a za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 135 kuna, odnosno 100 kuna za đake i studente.

Povezani članci

Who's Online

We have 137 guests and one member online

  • admin