DUMP Days na FESB-u

Informacijska tehnologija danas je prisutna na svakom koraku; na blagajni vašeg supermarketa, u vašem mobilnom uređaju, u vašem televizoru - uskoro u svemu što radi na struju. Olakšava li nam ona život ili trebamo bježati od nje?! U želji da pruži mogući odgovor na ovu dilemu, udruga DUMP je odlučila organizirati niz besplatnih predavanja koja će svima pomoći da saznaju što je trenutačno 'in' i kako to utječe na naše živote. Maraton predavanja koja pripremaju bit će prilagođen širokoj publici, to je sigurno, kao što je sigurno i to da nitko neće ostati ravnodušan. Lepeza tema sezat će od aktualnih rješenja, preko dizajna i programiranja, sve do tehnologija koje možemo očekivati u budućnosti. Serija predavanja pod nazivom DUMP Days održati će se 30. i 31. svibnja s početkom u 16 sati u amfiteatrima A101 i A102 na FESB-u u Splitu. Predavanja su namijenjena svima koji se žele upoznati sa svijetom tehnologije. Višegodišnji interes koji je publika pokazala puneći najveće dvorane na FESB-u u Splitu na dosadašnjim predavanjima udruge DUMP svjedoči o atraktivnosti i pogođenosti njihovih predavanja ...

Izvor: Dalmatinski portal

Publika će saznati odgovore na pitanja poput: 'Hoće li nas umjetna inteligencija dokrajčiti?', 'Kako se primjenjuje informatika u medicini?', 'Zrače li nas mobilni uređaji?', kao i neka druga.

Ovaj maraton predavanja, DUMP Days, čini jednu od manifestacija kojima se proslavlja 55. obljetnica splitskog FESB-a ove godine. Organizatori su time željeli pokazati koliko cijene rad ove vrijedne udruge koje je stasala na FESB-u i danas čini neizostavni dio vrijednosti koje FESB zagovara već desetljećima.

Povezani članci

Who's Online

We have 159 guests and no members online