Zanimljivosti..

Horvat Čagalj dobio ulogu u 'Igri prijestolja'

Horvat ČagaljU okolici Splita i Dubrovniku se snima četvrta sezona HBO-ove serije “Igra prijestolja”, a bivši BB-ovac Horvat Čagalj (36) postao je jedan od Neokaljanih, odnosno Khaleesinih vojnika. - Prije mjesec dana pozvan sam na casting. Mogao sam birati između uloge roba ili Neokaljanog. Za ulogu roba tražili su da se ošišam na kratko, ali to sam odbio - objašnjava Horvat Čagalj kako je postao jedan od najboljih vojnika. - Cijeli prošli tjedan imali smo vježbe u vojnom kampu od sedam ujutro do šest navečer. Britanski vojnik s nama je uvježbavao koreografiju, okrete i marširanje - kaže Horvat koji se jako ponosi zato što će igrati u omiljenoj seriji  ...

Izvor: 24sata

- Snimanja su naporna jer traju cijele dane, ali je zanimljivo. Susreli smo sve glavne glumce. Baš je lijepo vidjeti kako se radi visokobudžetna produkcija. Sve u svemu, super iskustvo - oduševljeno kaže popularni dugoračanin.

Za statiranje, koje se plaća 200 kuna po danu, prijavilo se nekoliko stotina ljudi. Televizijska produkcija koja u Hrvatskoj potroši 32 milijuna kuna po sezoni, četvrtu će sezonu, osim u Dubrovniku, snimati i u Splitu te okolici.

Game of Thrones

Who's Online

We have 386 guests and no members online