Inovacija od ideje do tržišta

inovacijeRadionica "Inovacija od ideje do tržišta", za poduzetnike, znanstvenike, inovatore i one koji to namjeravaju postati održati će se u ponedjeljak 22. studenog s početkom u 9 sati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Na radionici će polaznici moći naučiti primijeniti ključne postupke koncipiranja i usmjeravanja razvoja inovacije. Autor i predavač Boris Golob, u svojoj karijeri je sudjelovao u projektima razvoja i komercijalizacije inovacija proizvoda, usluga i načina poslovanja u trgovini, uslužnim djelatnostima, ugostiteljstvu, metalnoj industriji, proizvodnji roba široke potrošnje, IT sektoru i energetici ...

Inovacija od ideje do tržišta

Piše: E.M. / Slobodna Dalmacija

Komercijalni uspjeh inovacije ovisi o tome hoće li poboljšanja koja donosi inovacija kupci htjeti platiti, a odluke o načinu na koji će inovacija stvarati vrijednost za kupce i kako iz toga stvarati zaradu ključne su za određivanje poslovnog modela i konačni uspjeh inovacije.

Proučavanjem uspjeha i neuspjeha najboljih tvrtki, posljednjih godina razvijene su metode stvaranja novih proizvoda i usluga koje značajno povećavaju vjerojatnost komercijalnog uspjeha inovacija.

Autor i predavač Boris Golob, u svojoj karijeri je sudjelovao u projektima razvoja i komercijalizacije inovacija proizvoda, usluga i načina poslovanja u trgovini, uslužnim djelatnostima, ugostiteljstvu, metalnoj industriji, proizvodnji roba široke potrošnje, IT sektoru i energetici.

Kao predavač razvija tridesetak različitih edukacija temeljenih na najnovijim svjetskim teoretskim i praktičnim saznanjima upravljanja obogaćenih iskustvima i mogućnostima primjene u domaćem gospodarstvu.

Kroz svoj rad Boris Golob kreira i izvodi više od 150 edukacija na kojima je sudjelovalo oko 2.000 polaznika iz dvjestotinjak poduzeća Od jeseni 2010. g. je izvršni direktor Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, STePRi.

Za sve zainteresirane seminar je besplatan, no zbog ograničenog broja mjesta potrebno je svoju nazočnost najaviti do 18. studenog 2010. na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , dok se sve dodatne informacije mogu dobiti na 021 30 24 30.

Povezani članci

Who's Online

We have 280 guests and one member online

  • admin