U lutriji kupa prošla Kaštela

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK RIBOLA KAŠTELA  25:24. Malo, malo je falilo da s novom pobjedom, pobjedom koja vodi u finale regionalnog kupa s Splitom, seniori Hrvatskog Dragovoljca zaključe ovu odličnu rukometnu godinu. Imali su pobjedu Dugoraćani na dlanu, no u završnici se prigoda nekekao uspjela izmigoljiti i ostati s s(p)retnijim Kaštelanima. Minimalnom porazu u dalmatinskom derbiju pripomogla su i naša čak četiri falivena sedmerca te nekoliko "neforsiranih" pogrešaka, o čemu će (valjda) biti riječi u idućim, stručnijim, osvrtima na događanja na parketu. Eto, sad je gotovo i rukometni blagdani mogu početi.. :-))

NAJAVA KUP UTAKMICE

RK Ribola Kaštela - RK Hrvatski Dragovoljac

Nije gotovo kad je gotovo, već kad Hrvatski kup kaže da je gotovo!

Ilitiga, prvi dio prvenstva jest gotov, pa se naši rukometni Dragovoljci mogu slobodno koji put počastiti pizzom, a bome i čevapima, no do odlaska na zasluženi odmor i prepuštanja adventskom raspoloženju dijeli ih još samo polufinale regionalnog kup natjecanja u kojem se u srijedu, 6.12. s početkom u 19:30 sati u dvorani u Kaštel Sućurcu sastaju s rukometašima Ribole Kaštela.

Opet nas čeka dalmatinski derbi. Pobjednik na proljeće odlazi na megdan rukometašima Splita. Bilo bi lijepo s još jednom pobjedom zaključiti ovu odličnu rukometnu godinu.

Ajmo naši!

Povezani članci

Who's Online

We have 485 guests and no members online