Ekipa Paško osvojila Jesenice Open 2013.

Ekipa PaškoEkipa PAŠKO u sastavu Mario Petrice Bartulović, Božo Predojević, Stanko Šušak Zule, i Frane Pleić Vepar osvojili su turnir JESENICE OPEN 2013. koji se igrao na terenu iza Blagajne u starom selu Jesenice. Večer završnicd počela je revijalnom utakmicom Dice Blagajne, i Dice Orija. Dječaci generacije 2002. godine, i to Mlinar, Ivanišević, Žilić, Lozić, Vukić, Perić, Mladin pokazali su pravu, organiziranu igru, u kojoj su uživali svi posjetitelji ...

MALI BALUN

Ekipa Paško osvojila Jesenice Open 2013.

Izvor: Udruga Jesenice

Službene utakmice polufinala, počele su utakmicom ekipa Duća  protiv Paška. Obje ekipe su za polufinale prijavile po jednog novog igraća, Dućani Brahovića, a Paško Vepra. U opreznoj, pozicionoj igri, bolje se snašla ekipa Paško, koja predvođena Božom Predojevićem dolazi do pobjede 4:2.

Dica Jesenica

U drugoj utakmici polufinala, poslije 8 pobjeda u nizu, ekipa Roberta Spaina morala je priznati i potpisati poraz ekipi Mije Mandurića i braće Klarić, koji si pobjedili rezultatom 8:3.

Cure Jesenica

Dok su se ekipe osvježavale i pripremale za finale, na rasporedu je bila revijalna utakmica žena, i to ekipa predvođenih Mirandom Kasumović i Meri Čopac. Zaposjele one svaka svoju branku, i poslale ostale cure u borbu za slavu i uspomene. Golom Matee Zemunik, ekipa Mirande Kasumović pobjedila je 1:0.

Pasko

Dočekasmo napokon i finale u kojem je slavila ekipa PAŠKO u sastavu Mario Petrice Bartulović, Božo Predojević, Stanko Šušak Zule, i Frane Pleić Vepar. Već u 10 sekundi utakmice, Mijo Mandurić, kroz dva tunela, dovodi svoju ekipu u vodstvo. Nastavlja se čvrsto i oprezno s obje strane, udarci pljušte, a onda za povijest, novoselski Vepar s deset metara, topovskim udarcem, gađa desne rašlje. Izjednačenje... Do samog kraja utakmice koju je odlično sudio Josip Vuković nije manjkalo uzbuđenja pred oba gola.

Poslije posljednjeg sudačkog zvižduka, direktor turnira Dule predao je pehare i nagradu za najboljeg igrača, koju je osvojio Božo Predojević. Čestitke svim učesnicima turnira, publici,  direktoru i organizatoru turnira.

Balunjerska gunga
  Balunjerska Gunga

Povezani članci

Who's Online

We have 223 guests and no members online