Suvi Potok opet živi balunjerski

MNK Suvi PotokNakon jedne propuštene generacije, Suvi Potok opet ima malonogometnu ekipu. I to kakvu ekipu?! Na omiškom asfaltu sinoć smo se uvjerili da je to ekipa dostojna svojih očeva. Možda i više. No pođimo redom. Novi balunjerski Suvi Potok vodi doktor Marin Ivanišević, i inžinjer Mijo Kalebić, po mnogima dvojac s najviše teoretskog znanja o nogometu u kraju. Balun im je u genima, u krvi im teče pobjedonosni adrenalin. Novu generaciju igrača predvode braća Klarić, Zakarija i Grubiša, a vezivno tkivo su pravi nogometni biseri Mario Bartulović, Stanko Šušak, Pela Jukić, i ostali. Ante Ruža Zemunik, Bože Zemunik, te vođa navijača Zoran Zoka Zemunik daju ekipi svenavijački potencijal i vjerojatno će ovo ljeto na Priku biti više navijača Suvog Potoka nego recimo prvoligašu Splitu na Turskoj Kuli. U prva dva kola lige, ekipa Suvog Potoka ostvarila je dvije pobjede. Očekivala se i treća, ali nije nas sinoć ko Reala htjela sreća ...

SUVI POTOK OPET ŽIVI BALUNJERSKI

Piše: Udruga Jesenice

Naime, slijedom nesretnih okolnosti, a nesretnih zbog problema koji su s zakonom imali neki članovi ekipe, sinošnjii protivnik Suvog Potoka bila je ekipa Omiških policajaca. I tek što je utakmica počela, Zule je prvog policajca do kojeg je došao, onako "prijateljski", dobro opalio s leđa. Normalno - žuti karton. Dobro je prošao ako kasnije ne ode vozačka..  I to je, kasnije se pokazalo, obilježilo utakmicu, jer je Zule u nastavku nastavio igrati s velikim žarom, ali zbog manjka agresivnosti u kontaktu s policijom, direktni je krivac za dva gola.

Suvi Potok

Suvi Potok je vodio 1:0, 2:1, imao niz mrtvih šansi, u igri se dizao i padao, ali na kraju ipak izgubio 4:3. Na terenu vođa ekipe Neno Klarić, izvanrednom igrom pokazao je zašto je vođa ekipe, jednostavno, sinoć je igrao odlično. Načinom igre i stavom, posebno se isticao Bruno Zax Zakarija, koji je ispromašivao cijeli niz prilika, ali njegov način igre jednostavno godi oku suvopotočkih navijaća, on je suvopotočki Manđukić. Kad se malo smiri, zabijat će golove ko na tekućoj vrpci.

Ostali su se trudili, ali policija je trenirala strogoću, i na kraju zasluženo pobjedila. Uglavnom, SUVI POTOK opet nogometno živi. A i mi s njime.

Povezani članci

Who's Online

We have 118 guests and no members online