Seks i selo

seks i seloNa žalost, nikakve uznemirujuće priče ili slasne pikanterije nisu protresle naše malo "selce". I čemu sad čovjek da se naslađuje? Možda, samozvanim galebovima. Ma dajte, ta vrsta izumire. Svi su se oni skrasili, poženili, napravili dječicu, dobili pivski trbuščić, a priče se i dalje pričaju i prepričavaju. Normalno, kad god žene nisu u blizini i kad osjete da ih vrijeme gazi. Možda je i ostao poneki galebčić koji se još ponosno šepuri šetajući neku ofucanu furešticu, ali mi znamo da i on sanja o ženi koja će biti lijepa i pametna, i djeci koja će biti njegov ponos i dika. Zato, molim vas, nemojmo o galebovima! A nećemo ni o seksu! A znate zašto? Zato jer ga nema i nemaaaaaaa! ...

SEKS I SELO

Iz prašnjave arhive Kronike Duća izvukli smo na ovo lipo prolitnje sunce članak našeg Rocca, svojevremeno najčitanijeg kolumnista "Kronike Duća", pokoj joj duši i laka joj dućka zemlja..

seks i seloPiše: Rocco
Izvor: Kronika Duća

I zato, molim vas, nemojmo o galebovima! A nećemo ni o seksu! A znate zašto? Zato jer ga nema i nemaaaaaaa! ...  

Ta tema je užasno frustrirajuća u zadnje vrijeme i zato ćemo pričekati neke plodnije dane, (bilo bi dobro da to bude sutra, ali...) skupiti malo inspiracije, (skupit će se meni... znate već što i gdje) pa ćemo pisati i sve nadoknaditi.

u kadiSeks je zdrav, smanjuje celulit, riješit će vas strija i bora, i izgledat ćete sve j mlađe i mlađe (nadam se da će mi ovo žena pročitati, i neka obavezno markiraju u štampariji, hvala).

I baš mi je palo na pamet (kad već nemam o čemu pisati) da podsjetim sve turističke djelatnike i one koji se takvima nazivaju da sezona samo što nije, a vi ste se zadnjih pet dana uhvatili razbijanja zidova, stavljanja pločica i ostalih stolarskih i drvodjeljskih poslova.

seks i seloE, pa, sretno jer upravo to će vam trebati kad turist odleprša u nepoznatom pravcu jer nema gdje skuhati i jer mu je guzica bijela od vaše friško opiturane klupe.

Ajde cure, vidimo se i zovite ako treba šta pomoć (tel. 555-555.. Ruf-an!.. Ha,ha,ha...)


Vaš Rocco

Povezani članci

Who's Online

We have 209 guests and no members online