Zanimljivosti..

Prirodna mreža: Facebook je bolji uživo!

Prirodna mrežaFilmovi legendarnog splitskog glumca Borisa Dvornika bit će jedna od atrakcija manifestacije "Prirodna mreža" koja će se 23. i 24. srpnja održati u Radošiću. Pored filmova Borisa Dvornika, publika će se dva dana zabavljati i opuštati u prirodi, uz glazbu, igre i vrhunsku hranu, a u Radošiću bi mogla nastati i knjiga za Guinnessovu knjigu rekorda. Projekt  typeyourbook.com pokušat će animirati autore iz cijeloga svijeta na pisanje knjige s najviše autora odjednom. Riječ je o projektu koji na spomenutoj web stranici kreće na engleskom jeziku. Glazbeni, umjetnički, književni, gastronomski i drugi sadržaji ”Prirodne mreže” podijeljeni u nekoliko sektora činit će dvodnevni događaj pravom društvenom mrežom uživo...

PRIRODNA MREŽA

Facebook je bolji uživo

Izvor: prirodnamreza.com

Bit će to mjesto sklapanja poznanstava, druženja, plesa, rekreacije, opuštanja, pa čak i gledanja prijenosa utakmice Hajduk - Barcelona…. Jednako će na svoje doći oni koji su zanesenjaci društvenih mreža na računalima, kao i oni koji od njih zaziru i kojima je druženje uživo prioritet.

Prirodna mreža

Prirodna mreža je mjesto kreativnog izražavanja, imitacija računalne umreženosti, ali i sve mogućnosti povezivanja kako i i zaljubljenici u tehnologiju mogu doći na svoje.

Dio publike koji poželi tih srpanjskih dana ignorirati kupanje, na ovom jedinstvenom mjestu može i prespavati u šatorima, s prethodnom najavom i rezervacijom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Prirodna mreža

Povezani članci

Who's Online

We have 261 guests and no members online