Ego Free vikend na Turskoj kuli

Organizatori 3. Ego Free festivala su u hladovini borova splitske Turske kule predstavili cjelokupni program događanja od petka, 27. travnja,  do nedjelje, 29. travnja. Počevši od 19 sati u petak, sve do nedjelje u ponoć, ova će rijetka šumovita oaza u centru grada postati prostor za druženje, učenje novih vještina, chillanje i nesvakidašnje glazbene doživljaje. Prva je večer predana u ruke Ivanu Šparu, organizatoru Start festivala, tako da će četiri finalista odsvirati najbolje što znaju, a žiri će odrediti tko je najbolji. Pobjedniku će biti osiguran nastup na festivalu EXIT u Novom Sadu.
- Nije sve samo rock, ima tu svega, bandovi su zanimljivi, dolaze iz Dalmacije, kontinenta pa čak i Beograda. Vole to što rade i neki zaista to rade dobro, treba doći i vidjeti, podržati ih, bit će kvalitetnog zvuka prije svega! – poručuje Špar na stranicama Dalmatinskog portala.
- Na festivalu će biti i za popiti i pojesti, trebate samo ponijeti dobru volju, djecu ili pse, zavisi što imate, poželjne su i viseće ležaljke, dekice, termosice i sportski rekviziti. Glazba se vrti od podne do ponoć i u subotu i nedjelju, a posebno smo ponosni na novi treći stage, Free floor, na kojem će stara garda vrtjeti samo vinyle, od rocka, rockabillyja, funka pa i punka. Ulaz na sve programe i cijeli festival je slobodan. Jasno je ko dan gdje ćete za vikend. Još ako možete spojiti sve sa praznikom rada, vašoj sreći nema kraja - zaključuju organizatori i napominju da se cjelokupni program i satnicu nastupa mogu pronaći na Facebook stranici festivala..

Izvor: Dalmatinski portal

Ego Free vikend na Turskoj kuli

Ego Free vikend na Turskoj kuli

Povezani članci

Who's Online

We have 25 guests and no members online