Foto Maja

Foto: MajaMaja Prgomet rođena je u Splitu 25. siječnja 1984. godine. Živi u Dugom Ratu (Glavica). Nedugo nakon završene gimnazije razvila je ljubav prema fotografiji kojoj se u potpunosti posvetila 2009., od kada radi kao freelance fotografkinja. Jedna je od osnivačica dva foto projekta u Splitu: Split fotomaratona i Help-Portrait Split te jedna od organizatorica splitske.tiramole, izložbe mladih neafirmiranih fotografa. Članica je Zbora fotoreportera i članica izvršnog odbora Fotokluba Split. Izlagala je na dvadesetak skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu i dobitnica je nekoliko nagrada ..

FOTO MAJA

Piše: JOSIP OSTOJIĆ i JOŠKO DADIĆ
Foto: MAJA PRGOMET
Izvor: DalmacijaNews

Od nagrada je u 2012. godini dobila je 3. nagradu na Klupskoj izložbi Fotokluba Split u siječnju, a u ožujku dobila je nagradu Hrvatska novinska fotografija 2011. - Nagrada "Ivan Fabijan" za najbolju fotografiju u kategoriji Kultura i umjetnost za 2011.g koju joj je dodijelio Zbor fotoreportera Hrvatske.

Njene fotografije objavljivane su u većini domaćih časopisa, novina i portala, gdje su najprepoznatljivije fotografije sa sportskih i koncertnih događanja.

Urednica je fotografije na portalu split.com.hr, a osim toga jedna od njenih glavnih aktivnosti je fotografiranje vjenčanja.

Povezani članci

Who's Online

We have 241 guests and no members online