Izložba: Premijere 61 Antee Biskupović

U utorak, 23.01.2018. u 19:00 sati u izložbenom prostoru Loggia, Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Dioklecijanova 7 u Splitu otvara se izložba PREMIJERE 61 / Antea Biskupović. Antea Biskupović studentica je prve godine diplomskog studija Odsjeka za kiparstvo u klasi redovitog profesora Kuzme Kovačića. Izložba možete razgledati do 2.2.2018. Više o izložbi na poveznici.

PREMIJERE 61 / Antea Biskupović

Izvor: UMAS

O izložbi

Antea Biskupović svojim radom izražava spontanost i neposrednost, dajući svom radu status potpuno jednak onom vlastitom, puštajući mu da se razvija usporedno s njom samom. Tu ideju izražava i sam naslov djela, "Bez naziva", koji promatraču daje jednaku slobodu u njegovom tumačenju; neimenovanje nudi jedinstvenost svakog doživljaja.

PROČITAJTE VIŠE..


  Foto: Domagoj Bušić


O umjetnici

Antea Biskupović rođena je 1996. godine u Splitu. Srednju Školu likovnih umjetnosti završava u Splitu 2014. godine, te se iste godine upisuje Umjetničku akademiju u Splitu. Trenutno je studentica prve godine diplomskog studija Odsjeka za kiparstvo u klasi redovitog profesora Kuzme Kovačića. Sudjelovala je na više skupnih izložbi.

Povezani članci

Who's Online

We have 212 guests and one member online

  • admin