Kako privući ulagače i u malu sredinu

investicija na papiruPromocija održivog gospodarskog rasta i privlačenje ulagača u općine, gradove i županije da bi se pokrenuo investicijski ciklus i na lokalnoj razini bit će tema drugog Brownova foruma koji će se pod nazivom "Gospodarske mogućnosti na razini općina" održati u Opatiji 2. i 3. travnja. Kako je novinarima najavljeno u utorak u Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK), Forum bi trebao okupiti predstavnike lokalnih uprava i samouprava te poslovne ljude iz Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Albanije, Makedonije i Kosova, ali i iz SAD-a koji će sudionicima prenijeti pozitivna iskustva kako lokalna uprava i samouprava može promovirati održivi gospodarski razvoj i privući investitore. Lokalna sredina treba pružiti podršku lokalnim poduzetnicima, inozemnim i domaćim investitorima da bi ih privukla u što većem broju..., piše: Mladen Bokulić na stranicama Vjesnika ...

BROWNOV FORUM

Gospodarske mogućnosti na razini općina

Piše: Mladen Bokulić / Vjesnik
Izvor:
Vjesnik

dugi rat"Na Forumu će se govoriti o podizanju gospodarskih mogućnosti lokalnih zajednica, a time i prepoznatljivosti Hrvatske u regiji", ustvrdila je potpredsjednica Komore Vesna Trnokop-Tanta, dodajući da Hrvatska ima odličnu priliku postati konkurentna zahvaljujući svom idealnom geografskom položaju.

Drugog dana skupa bit će organizirani paneli i radionice za sudionike, a korisne informacije mogu se pronaći i na internetskoj stranici www.brownforum.net.

ron brownSkup u Opatiji nastavak je lajskog Brownova foruma održanog u Dubrovniku, kojim je obilježena 15. obljetnica pogibije američkog izaslanstva predvođenog ministrom trgovine Ronom Brownom u zrakoplovnoj nesreći kod Dubrovnika.

PROČITAJTE VIŠE...

Povezani članci

Who's Online

We have 208 guests and no members online