Slatka pobjeda za kraj nogometne jeseni

Orkan - OskNK ORKAN - NK OSK  1:0 (0:0). 'Sin vjetra', uvijek borbeni obnovljivi izvor energije Josip Vuković, zabio je u 90. minuti pobjedonosni pogodak za ekipu Orkana i početak velikog veselja na terenu u utakmici posljednjeg kola jesenskog dijela prvenstva odigranoj u subotu u Dugom Ratu pred 50-ak najvjernijih navijača kojima ni dosadna kišica nije smetala da dođu bodriti svog Orkana. Ozljedama desetkovan Orkan istrčao je na teren u pomlađenom sastavu. Drukčija je to momčad od one od prije mjesec dana. Orkana s vrha tablice koji doma uvjerljivo dobiva, a u gostima ne gubi. No dobro, vratimo se u Dugoratsku sadašnjost ...


IV HNL

NK ORKAN - NK OSK  1:0 (0:0)

Piše: Mladen Banović

"Tata i sinovi" se bore, žele, pokušavaju, stvaraju (polu)prilike, no ništa opasnije od nekoliko neuspjelih pokušaja za promjenu nepopularnog rezultata nije se zbilo pred golom OSK-a, dok su malobrojne prigode gostiju s sjevera izgledale nekako opasnije.

Orkan - Osk

I onda, u samom smiraju utakmice, kad su se već svi skoro pomirili sa dva izgubljena domaća boda a sutkinja počela pogledavati na sat, prolazi Skelin lijevom stranom, vara protivnika, bježi sve do korner linije, školski diže pogled prema petercu i upućuje odličan ubačaj na drugu stativu gdje sve to prati Vuković, najborbeniji igrač subotnje utakmice, koji zabija za slatku pobjedu.

Orkan - Osk

Povezani članci

Who's Online

We have 382 guests and no members online