Tjedan braka

tjedan brakaUred za pastoral obitelji Splitsko-makarske nadbiskupije priređuje Tjedan braka od 6. do 13. veljače u samostanu sv. Frane na Obali u Splitu. Svaku večer misa je u 19 sati, a potom prigodno predavanje u 19.35 sati u velikoj dvorani samostana. Prvo predavanje, u nedjelju 6. veljače, održat će mr. fra Žarko Relota na temu "Posljedice anarho-liberalizma na brak i obitelj". U ponedjeljak 7. veljače o temi "Kocka - sudbonosna ovisnost" govorit će mr. don Boris Vidović, a u utorak 8. veljače predavanje na temu "Obiteljsko zajedništvo u brizi za zdravlje" imat će dr. Danijela de Micheli Vitturi ...


TJEDAN BRAKA

Izvor: Splitsko-makarska nadbiskupija

U srijedu 9. veljače prof. dr. fra Ante Vučković izlagat će o temi "Ljubav ne traži svoje", a u četvrtak 10. veljače o obitelji i duhovnim zvanjima govorit će Petar Galić, OP.

U petak 11. veljače o obitelji i katoličkoj školi izlagat će prof. don Luka Vrljičak, a u subotu 12. veljače glumac HNK u Splitu gosp. Trpimir Jurkić izvest će monodramu "Zapisi iz nevremena".

Zadnjega dana, u nedjelju 13. veljače, predavanje na temu "Svjetski dan braka.i još nešto" imat će prof. dr. don Josip Čorić, predstojnik Ureda za pastoral obitelji.

Povezani članci

Who's Online

We have 447 guests and no members online