III HVL: Juniori Korenta drugi, seniori peti

VK Korenat - PomladakSeniori: VK PUČIŠĆA - VK KORENAT 9:8 (2:2, 2:2, 4:4, 1:0)
Juniori: VK PUČIŠĆA - VK KORENAT 16:9 (5:0, 5:4, 4:2, 2:3)
U ponedjeljak, 16. kolovoza 2010. Korenat je u Pučišćima odigrao utakmice posljednjeg kola ovogodišnje III HVL, skupina Split. Juniori Korenta, kojima je trebao samo bod u Pučišćima da osvoje naslov juniorskog prvaka skupine, nisu uspjeli. Puno boljim su se u bazenu dokazali mladi vaterpolisti domaćina, te uvjerljivo svladali nade Korenta. Već prva četvrtina (5:0) pokazala je kako su ekipe ušle u utakmicu. Gosti, zavarani pobjedama na turnirima, krenuli su mlako, kao da se ne igra odlučujuća utakmica koja "gaće para" i kao da će im naslov bez veće muke pasti u ruke, a domaćin rasplivano i goropadno. Nije se iskazala ni "klupa" gostiju budući da je Korentu samo jedan junior Pučišća, Marko Stančić, zabio čak devet(!) golova. Da li se tu moglo što rotirati, uduplati, pitanje je koje ostavljamo stožeru za analizu. Čestitamo mladosti Pučišća na naslovu juniorskih prvaka, a našim momcima i treneru na napretku i odličnim igrama ove sezone. A što napisati o seniorima Korenta koju su izgubili još jednu utakmicu, premda pobjeda takoreći nikada nije bila bliže...


VATERPOLO

III HVL, skupina Split

Juniori Korenta drugi, seniori pretposljednji

Piše: Mladen Banović
Izvor: Korenat.hr

VK Korenat

SENIORI

VK PUČIŠĆA - VK KORENAT 9:8 (2:2, 2:2, 4:4, 1:0)

Utakmicu seniora obilježila je izjednačena igra, "gol za gol" i previše pogrešaka s obje strane. U ekipi Korenta istakao se Hrvoje Armanda s brojnim obranama, te Dražen Kujačić koji je sinoć bio iznimno precizan. Od ljepoga vrijedi još zabilježiti šraubu ove godine samozatajnog Marina Bilića.. i to je ukratko to.

Ostalo je za brzi zaborav, pogotovo još jedan "beštimadurski" incident naših mladića koje je sudac Bartičević s pravom rješio isključenjem iz igre. Pa neka se napokon nauče mučat...

VK Korenat

U redovima domaćina igrom su se svidjeli mladići koji nadiru iz pomlatka kluba iz Pučišća, te iskusni Ozren Mihaljević koji je u više navrata izigrao obranu dugoraćana.

Početkom posljednje četvrtine Pučišća su povela 9:8 i do kraja uspjela sačuvati prednost.

 

 

Zapisnik utakmice VK Pučišća - VK Korenat

VK Korenat


KONAČNA TABLICA

1. VK DUPIN 8 1 1 162:114 17
2. VK OMIŠ 7 2 1 134:108 16
3. VK PUČIŠĆA 6 0 4 113:115 12
4. VK ROGOTIN 5 1 4 143:121 11
5. VK KORENAT 2 0 8 114:150 4
6. VK PODGORA 0 0 10 118:176 0

 

VK Korenat

 

JUNIORI

VK PUČIŠĆA - VK KORENAT 16:9 (5:0, 5:4, 4:2, 2:3)

Već prva četvrtina (5:0) pokazala je kako su ekipe ušle u utakmicu. Gosti iz Dugog Rata, zavarani pobjedama na turnirima, krenuli su mlako, kao da se ne igra odlučujuća utakmica koja "gaće para" i kao da će im naslov bez veće muke pasti u ruke, a domaćin rasplivano i goropadno.

VK Korenat

Nije se iskazala ni "klupa" gostiju budući da je Korentu samo jedan junior Pučišća, Marko Stančić, zabio čak devet(!) golova. Da li se tu moglo što rotirati, uduplati, pitanje je koje ostavljamo stožeru za analizu.

VK Korenat

Čestitamo mladosti Pučišća na naslovu juniorskih prvaka, a našim momcima i treneru na napretku i odličnim igrama ove sezone!

 

Zapisnik utakmice VK Pučišća - VK Korenat

Povezani članci

Who's Online

We have 241 guests and one member online

  • admin