Tribina: Žene i poduzetništvo

tribinaInteresni odbor Ženske inicijative HNS-a Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s Poduzetničkim centrom Sinj organizirao je danas u Sinju okrugli stol „ŽENE I PODUZETNIŠTVO“. Kao prvi takav pokušaj poticanja ženskog poduzetništva u sinjskom kraju izazvao je veliki interes sinjskih žena, ali i medija,  a o kriznim izazovima, ženskom poduzetništvu i korištenju EU fondova govorile su istaknute gospodarstvenice Dalmacije. Ženska inicijativa HNS-a Splitsko-dalmatinske županije uskoro će slične skupove organizirati i u drugim manjim dalmatinskim mjestima, a interes već postoji u Trogiru, Supetru i Omišu ...

 JAVNA TRIBINA

Žene i poduzetništvo

Izvor: HNS SD

soparnikInteresni odbor Ženske inicijative HNS-a Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s Poduzetničkim centrom Sinj organizira sutra, u subotu, okrugli stol "ŽENE I PODUZETNIŠTVO", koji će se održati u Sinju, u Galeriji Galiotović, sa početkom u 10 sati.

To je prvi takav pokušaj poticanja ženskog poduzetništva u sinjskom kraju, a o kriznim izazovima, ženskom poduzetništvu i korištenju EU fondova govorit će istaknute gospodarstvenice Dalmacije.

Ulaz je slobodan.

Povezani članci

Who's Online

We have 341 guests and no members online