Do posla preko Poduzetničkog centra

Kako krenuti u posao? kako se samozaposliti? Što sve od poticaja mogu dobiti mladi poduzetnici koji bi tek započeli s poslovanjem? Kako planirati marketinške aktivnosti? Kako razraditi poslovne ideje i izraditi poslovni plan? Budućim i sadašnjim poduzetnicima nikad dosta informacija i (besplatnih) savjeta. Poduzetnički centar “Solin” u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje započeo je održavanje radionica za nezaposlene, koji se pokušavaju (samo)zaposliti. Jednu su, probnu, već odradili u splitskom uredu HZZ-a, a za nadati se je da bi ih neku od idućih uskoro mogli prirediti i u Dugom Ratu ili Omišu ...

RADIONICE U SURADNJI S HRVATSKIM ZAVODOM ZA ZAPOŠLJAVANJE

Izvor: Slobodna Dalmacija

- Cilj je da se u radionice uključe svi oni koji žele pokrenuti nešto svoje, da se zaposle, a možda ubrzo i da zaposle druge - veli Ivana Ninčević, voditeljica  PC "Solin", najavljujući sljedeće radionice 19. i 26. veljače u dvorani Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Splitu.

Na radionicama će se predstaviti i mladi poduzetnici kojima su već pomogli da otvori svoju tvrtku ili ostvari kakav poticaj, te će kazati svoja dosadašnja iskustva.

Svi koji su u evidenciji nezaposlenih mogu biti tu, jer cilj i je ljude upoznati s njihovim mogućnostima, te se mogu javiti u HZZ za prijavu na radionice.

Povezani članci

Who's Online

We have 126 guests and no members online