Radionica: Uloga društvenih mreža u promociji kulture

Kako zainteresirati i informirati ciljanu publiku o određenoj temi i potaknuti je da aktivno sudjeluje u kulturnim događanjima zainteresirani će moći naučiti na edukaciji i radionici o korištenju Facebooka, Twittera i drugih društvenih mreža za promociju kulturnih događanja, tribina, izložbi, festivala, nezavisnih medija, programa udruga ili kulturnih institucija. Predavanje i radionica "Uloga društvenih mreža u promociji kulture" održati će se u subotu, 25.01.2014 s početkom u 17 satu u klubu "Kocka" u Splitu. Broj polaznika je ograničen. Zainteresirani se mogu prijaviti do 23.1. prijave na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ...

PREDAVANJE I RADIONICA U SPLITU

Uloga društvenih mreža u promociji kulture

Izvor: klub Kocka, DalmacijaNews

Promocija kulture na društvenim mrežama zahtijeva drugačiji pristup od komercijalne promocije usmjerene prodaji i od korištenja osobnih profila na društvenim mrežama.

Pedavanje i radionica "Uloga društvenih mreža u promociji kulture" namijenjena je Udrugama koji se bave kulturom i nezavisnim medijima koji se žele promovirati na društvenim mrežama ali i Udrugama koji su već prisutni na društvenim mrežama, no nisu zadovoljni učinkom i žele saznati u čemu griješe u svojem online nastupu.

Kocka - radionica

Program radionice:

- osnove o društvenim mrežama,
- pravila društvenih mreža,
- kako započeti – ispravno vs neispravno
- promocija i komunikacija na društvenim mrežama,
- upravljanje zajednicom (korisnicima) na društvenim mrežama,
- Facebook oglasi,
- pozitivni i negativni primjeri nastupa na društvenim mrežama
- alati i trikovi za upravljanje društvenim mrežama.

Povezani članci

Who's Online

We have 259 guests and no members online