Popusti za umirovljenike

Matica umirovljenika Hrvatske u posljednju godinu-dvije potpisala je niz ugovora sa  klimatskom lječilištima, autobusnim prijevoznicima, osiguravajućim kućama i firmama koje se bave prehrambenim artiklima, u kojima članovi Matice sa članskom iskaznicom mogu koristiti određene popuste na spomenute usluge ili proizvode. Prvi takav ugovor je potpisan i u Kaštelima, s tvrtkom Ribola ...


TREĆA DOB

Popusti za umirovljenike

Tekst i slike: Davor Grgat

Naime, potpredsjednik Matice umirovljenika Hrvatske i predsjednik Matice umirovljenika Splitsko-dalmatinske županije Miljenko Boban i Mate Taraš, predsjednik udruge Matice umirovljenika Kaštela, s direktorom Ribola d.o.o. Antom Kovačem i Marijom Jureta, potpisali su 8. kolovoza 2011. godine ugovor o davanju popusta umirovljenicima na oko 200 artikala u njihove 34 prodavaonice od Šibenika do Makarske.

Ante Kovač, direktor Ribole  d.o.o iz Kaštel Lukšića - nam je tom prilikom rekao:

"Ovo je početak dugoročne suradnje  između umirovljenika i  Ribole, u kojem će Ribola  skupa sa svojim dobavljačima pokušati udovoljiti određenim zahtijevima umirovljenika na način   da će im dati određene pogodnosti  na preko 200  artikala, a tu suradnju ćemo  produbiti sigurno i na  veći broj artikala u određenom narednom periodu.

Dobavljaći će također  u okviru  ove akcije nuditi određene   pogodnosti umirovljenicima. Svaka pojedina roba biti će istaknuta na naćin, da će umirovljenicima biti vidljivo, da se ta roba odnosi na pojedine popuste za umirovljewnike, i umirovljenici će moći, uz određene informacije i pitanja samog osoblja prodavaonice dibiti prave i pravovaljane informacije"
, kazao je g. Kovač.

Obzirom da je ovo prvi slučaj u Dalmaciji, interesuje me, koji su vas motivi rukovodili?

- Kako smo mi firma hrvatskog gospodarstva, i ona je u usponu i razvoju,  u tržišnoj utakmici  uvijek je na prvom  mjestu kupac.  Za nas je  značajan broj kupaca, a među njima su i umirovljenici. Iz tog razloga interesa  i zadovoljenja  mi smo odlučili da ponudimo  ovu aktivnost i umirovljeničkoj skupini, odnosno grupi maših kupaca. Jer, kupac koji je lojalan vama a vi mu uzvraćate  određenom kvalitetnom ponudom, cijenom i susretljivošću  osoblja, taj kupac će uvijek doći. To su pravi razlozi.

Na području od Šibenika do Makarske  imamo 34 prodavaonice, s tim da su to uglavnom kvartovske  prodavaonice  od 100 - 500  m kvadratnih, gdje naš kupac ne treba sjesti u automobil  da bi došao  do samog prodajnog mjesta nego u okviru  kvarta, na mjestu gdje stanuje  može ostvariti sve potrebe prehrane i mješovite robe  u samoj prodaonici", kazao je Kovač.

Dakle po vama, potrebno je da je umirovljenik član Matice umirovljenika Hrvatske, i s tom knjižicom  u svim vašim prodavaonicama može ostavriti određeni popust.

- Da, upravo tako", složio se g. Kovač.

"Veseli me  što smo u ime Matice umirovljenika Splitsko-dalmatinske županije potpisali ugovor  u Kaštel Lukšiću,  sa firmom Ribola d.o.o., u kojima se prodaju prehrambeni  artikli , da će umirovljenici imati značajan popust.  U ovim teškim vremenima, malih mirovina  sigurno je da će to za umirovljenike biti  jedan događaj, kojega će oni pozdraviti .

Drago mi je također  da su to proizvodi pretežno hrvatskog podrijekla , dakle tako imamo korist čitava naša društvena  zajednica..." - kazao je Boban.

Kad govorimo o poputima za umirovljenike, ne možemo a da ne kažemo da je Mate Taraš, predsjednik udruge Matice umirovljenika Kaštela još prije  pet godina naćeo to pitanje, i zahvljujući njemu, na  području Kaštela i Splita sklopljeni su ugovori (više na lokalnoj razini, ali ovaj u Kaštelima je prvi i pravi pokušaj da mu se pridruže i veće firme na području Dalmacije), za razne popuste umirovljenicima i to: Automaks - Kaštel Stari, (gumarske usluge): Bradvica - pogrebno poduzeće: Centar zdravlja i ljepote - "Tadin", Kaštela: Odvjetnički ured  "Krokar" u Splitu, i Optika - "Grubišić" Kaštel Kambelovac.

Povezani članci

Who's Online

We have 95 guests and one member online

  • admin