Susret umirovljenika dalmatinskih županija

susret umirovljenikaU petak, 5. studenoga 2010. u organizaciji Matice umirovljenika Splitsko-dalmatinske županije u hotelu "Medena" kod Trogira počinju 31. susreti umirovljenika četiriju dalmatinskih županija. Kako se očekuje susretima će nazočiti oko 800 umirovljenika koji će za trodnevnog boravka posijetiti i razgledati kulturno-povijesne znamenitosti Trogira, Splita, te "Salonu" u Solinu, Klišku tvrđavu, špilju "Vranjaču" u Kotlenicama i Sinj. Pored druženja, starih i novih poznanstava, umirovljenici će ovih dana "pustiti malo brigu na veselje", a održati će se i okrugli stol na kojem će sudjelovati i predsjednik i zamjenik Matice umirovljenika Hrvatske, Josip Vincek i Rudolf Benček, koji će upoznati prisutne o problemima umirovljenika i sve lošijem financijskom stanju osoba treće dobi, ali i nastojanju Matice da se to stanje koliko toliko ublaži...

SUSRET UMIROVLJENIKA

Piše: Davor Grgat

susret umirovljenikaU suboru navečer priredit će se Svečana večera umirovljenika četiriju dalmatinskih županija, koji barem ova tri dana moći zaboraviti na svakodnevne brige i probleme.

Ako je suditi po dosadašnjoj praksi, Susretima bi trebali nazočiti i predstavnici Županije i Grada domaćina (valjda Brkan neće svratiti, op.ur.), a muzika i ples potrajat će do kasnih sati.

Za sve informacije obratiti se organizatoru Susreta – Matici umirovljenika Splistko-dalmatinske županije na tel: 021 322 908.

Povezani članci

Who's Online

We have 112 guests and one member online

  • admin