Zanimljivosti..

Lice Facebooka

krasotica s facebookaMoja dobra prijateljica prije nekoliko mjeseci vidjela je momka koji joj se na prvi pogled svidio. Nekoliko mjeseci su se upoznavali dok nisu odlučili - to je to. Sasvim obična situacija ima drugu dimenziju, ako znate kako je ona njegovu fotografiju prvo vidjela - na Facebooku. Iako ljudi zaziru od upoznavanja s osobama koje su sreli na mreži, to, potpuno sam uvjeren, nije ništa opasnije od upoznavanja u zadimljenom diskoklubu ili kafiću. Ona je svog „princa na bijelom konju" temeljito upoznala prije negoli su popili svoje prve kave. Zahvaljujući ovom u posljednje vrijeme nezaobilaznom servisu mogla je proučiti njegove navike, pogledati fotografije i hobije, saznati ponešto i o njegovim bliskim prijateljima ...

Piše: Ivan Kaštelan / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Ako ste se čudili domaćoj internetskoj nepismenosti u medijskoj aferiDragi Ivo", što tek reći za sudove u Maroku koji su pod očitim pritiskom kraljevske obitelji jednog 26-godišnjaka strpali na tri godine u zatvor jer se predstavljao kao njihov nasljednik. Da su se ikada logirali na Facebook, znali bi kako lažne profile imaju gotovo svi poznatiji političari. glumci, pjevači, pa evo i stilisti.

Facebook

Shvaćam da sam javna osoba, ali pokušavam ostati samozatajan, ja sam muškarac 21. stoljeća i smatram da zvijezda prestane sjati nakon stoje upoznaš i stoga nemam profil na Facebooku", kazao je Marko Grubnić, sveprisutni „Modni mačak", nakon što je otkriveno kako se netko koristi njegovim identitetom na FB-u.

Mark Facebook milijunaš

Stoga vam nema druge, prihvatiti tehnologiju kao nešto potpuno normalno i prije „konzumiranja" barem se minimalno educirati.

Krasotica s Facebooka
Misteriozna krasotica s Facebooka koja je uzburkala duhove i stekla brojne štovatelje i "prijatelje"... Na kraju se ispostavilo da je smišnicin profil na Facebooku samo vješta marketinška laža za privlačenje jednog od brojnih siteova "za odrasle"...

Varka ili ne... ma tko joj ne bi poželija bit "prijatelj"...

Povezani članci

Who's Online

We have 206 guests and 2 members online

  • admin