Ponedjeljak zadnji dan za poreznu prijavu

Porezna prijavaGodišnje prijave poreza na dohodak za prošlu godinu zaprimat će se u ispostavama Porezne uprave i u subotu, 26. veljače, do 15 sati, te u ponedjeljak, 28. veljače, do 19 sati, kaže se u priopćenju iz Ministarstva financija. Napominju da je krajnji rok za podnošenje prijava 28. veljače u ponoć. Porezni obveznici prijave mogu podnijeti nadležnoj ispostavi Porezne uprave prema svom prebivalištu ili uobičajenom boravištu ili poslati poštom preporučeno ...

 
POREZNE PRIJAVE
 
Prijave će se zaprimati u ispostavama Porezne uprave i u subotu, 26. veljače, do 15 sati, te u ponedjeljak, 28. veljače, do 19 sati
 
Piše: Ivan Smirčić  / Vjesnik
 
Do četvrtka je zaprimljeno oko 382.000 prijava poreza na dohodak od predviđenih 1,1 milijun prijava. Porezna uprava Ministarstva financija produljila je rad područnih ureda i pripadajućih ispostava kako bi se građanima olakšalo podnošenje godišnjih prijava poreza na dohodak za 2010. godinu u zakonski određenom roku.
 
porezna prijavaU Ministarstvu podsjećaju da se u Kontaktnom centru Porezne uprave na besplatni broj 0800 669 933 mogu dobiti informacije o poreznim oslobođenjima, olakšicama i porezno priznatim izdacima za građane.
 
Na besplatni broj 0800 1001 može se prijaviti utaja poreza, ne izdavanja računa, rad na crno, drugi porezni prekršaji i pritužbe na rad službenika Porezne uprave.
 
Na internetskim stranicama Porezne uprave www.porezna-uprava.hr/ postavljene su upute za ispunjavanje prijave poreza na dohodak za 2010. i korisne informacije za popunjavanje prijava.

Povezani članci

Who's Online

We have 222 guests and no members online