Ria na 'Art Eveninig' u Makarskoj

U Makarskoj se u nedjelju 26. listopada u prostoru hotela Osejava održao zanimljiv kulturni događaj pod nazivom "Art Eveninig“. Umjetnička je to večer koju je priredilo Hrvatsko društvo likovnih i literarnih umjetnika a na kojoj se već tradicionalno javnosti predstavlja umjetnike i njihovo stvaralaštvo. Ove godine se uz nešto drugačiji koncept zainteresiranoj publici predstavila naša sumještanka Ria Devčić, osebujna dizajnerica čiji su radovi uistinu iznimno zanimljivi ...

MAKARSKA

"Art Eveninig“ s Riom, Desom i Nadom

Ria na Art Eveninig u Makarskoj

Izvor: Makarska-post.com

Uz Riu predstavila se i Nada Buljubašić, autorica koja se poigrava sa staklenim plohama i čipkom stvarajući vrlo vrijedne suvenire i jedinstvene poklone povezujući tradiciju s modernim likovnim izričajem, te Desa Marijeta koja je izložila neke od svojih slika, koja je pročitala jednu svoju pjesmu posvećenu Bogu i stvaranju života.

Ria na Art Eveninig u Makarskoj

Nakon što je u galeriji Gojak zatvorena Likovna kolonija društvu u hotelu Osejava pridružio se i dogradonačelnik Miroslav Družianić zahvalivši umjetnicama na nesebičnom trudu i konstatirajući da je "Art Eveneing“ na najljepši način okrunio program obilježavanja dana grada.

Ria na Art Eveninig u Makarskoj

Povezani članci

Who's Online

We have 158 guests and one member online

  • admin